2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas výborné úrovně musel potěšit


Branky


0

V nedělním odpoledni se v Zásmukách představila Jestřabí Lhota. A k vidění byl velice zajímavý zápas. Domácí se v první půli ujali vedení krásným "angličanem" a hned po přestávce zvýšili na 2:0. Ovšem hosté byli stále nepříjemnější, ale snížení přišlo příliš pozdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovička otevřel skóre

Zásmuky začaly velice aktivně a bohatě zaměstnávaly obranu i gólmana soupeře. Zpoza vápna střílel Pechar, Mašín, další Pecharovu ránu vytlačil Málek na břevno. Postupně se osmělovali i hosté a hlavičku Jansy po trestném kopu vyrazil domácí Kubelka na roh. Na druhé straně se v další šanci objevil Sobotka, kterého ale vychytal po střele z rohu malého vápna Málek. Akce nyní střídala akci, domácí byli sice více na míči a nebezpečnější, ale hosté hrozili z brejků. Po jednom z nich se dostával za Lindnera Mikeš, ale Kubelka mu jeho dlouhý nákop sebral. V sedmadvacáté minutě viděli diváci krásný okamžik - Tomáš Borovička si postrčil míč do výhodnější pozice a z osmnácti metrů vymetl šibenici a ještě to cinklo o tyč - 1:0. V závěru poločasu zaujala ještě hlavička osamoceného Kličky po rohovém kopu, která ale trestuhodně mířila mimo tyče. Z následující rychlé akce domácích pálí Pechar jen do gólmana Málka.

Hosté se rvali, ale snížení přišlo pozdě

Nástup do druhé půle měli domácí raketový. Kraus vyslal střílený centr, míč prošel až na zadní tyč, kde se do něj opřel Sobotka a prostřelil vše - 2:0. Hosty to ale neskolilo, začali více kombinovat a velice aktivní byl na levé straně Martínek. hráči Jestřábky byli více u míče a dobývali branku Zásmuk. Naopak domácí měli rychlý přechod do protiútoku, bohužel žádná akce nebyla dotažena do gólové pojistky - Adam Čapek pálí mimo, krásnou střelu Mašína efektně lapil Málek,... A hosté zlobí čím dál víc. Mikeš centruje, ale ani Paleček ani Jansa se nedostali k hlavičce. Martínek se protáhl po lajně, ale z úhlu pálí jen do Kubelky. Po rohovém kopu hlavičkuje Paleček jen do tyče a dorážku Martínka likviduje Kubelka. Soukup hlavičkuje po rohovém kopu, ale jen do náruče Kubelky. Hosté se branky dočkali až pár minut před koncem - opět po rohu hlavičkoval přesně Paleček - 2:1. Na víc už nebylo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér Sokola Zásmuky: Představil se tu dobrý soupeř. My jsme ale hráli výborně. Škoda neproměněných šancí v první půli, ke konci jsme se strachovali o výsledek. Měli jsme problémy s centrovanými míči po standardkách, které jsme nedobře bránili. Ale máme tři body a jsme spokojeni. Chválím kluky za výkon.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Radoš Jiroudek, asistent trenéra Sokola J. Lhota: Dělala nám problém rychlost soupeře a sami jsme si vyráběli problémy nakopáváním míčů. V druhém poločase jsme to dali více na zem, více jsme kombinovali a soupeři jsme se minimálně vyrovnali. Měli jsme tam pár šancí, bohužel jsme neproměnili. Myslím, že se ale zápas musel líbit a pochválit chci i výborného rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Kraus [-] , J. Roth [-] , M. Čapek [-] (89. A. Durňák [-] ) - J. Lindner [-] , M. Mašín [-] (88. F. Krejčí [-] ) , P. Benda [-] , A. Čapek [-] - L. Sobotka [-] (74. O. Chábera [-] ) , T. Borovička [-] (64. J. Derka [-] ) - J. Pechar [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - L. Týma [-] , P. Jansa [-] (75. F. Čáslavský [-] ) , M. Klička [-] , P. Paleček [-] , M. Mikeš [-] , O. Martínek [-] , J. Beran [-] , P. Kesner [-] , V. Soukup [-] , M. Skalický [-]

ŽK: 87. M. Čapek - 58. P. Kesner , 88. P. Paleček .
Hráči zápasu: J. Lindner , J. Pechar - L. Málek , M. Klička .
Místo: TJ Sokol Zásmuky. Počet diváků: 53. Rozhodčí: PEŠKA Libor - CARVAN Petr (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.