2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlé góly zajistily body domácím


Branky


0

Na zelený pažit do Jevan přijela Třebovle. Dal se očekávat boj o každý metr. Domácí by určitě rádi potvrdili body z Jestřabí Lhoty a potěšili vlastní diváky po předchozím kolapsu se Zásmuky, hosté naopak prohráli poslední dvě utkání a další prohra je mohla přiblížit ke dnu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uragán prvního poločasu

Domácí začali zostra a zakousli se do svého soupeře. Už v 5. minutě po přihrávce Nováka otevřel skóre zápasu Popelka - 1:0. Jevany nadále dobře kombinovaly a vytvářely si další šance. Druhou branku přidal po velmi pěkné samostatné akci Koula - 2:0. A útok za útokem se valil na hostující branku. Bohužel pro domácí se nedařila finální přihrávka a když už, tak byl na místě Ladislav Pokorný, strážce hostující svatyně. Několik šancí zůstalo nevyužito kvůli nepřesnému zakončení. Protože už žádná další branka nepadla, šlo se do kabin za výhodného stavu pro domácí.
         

Snaha rozhodnout zápas nevyšla

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem zápas co nejrychleji rozhodnout. Největší šanci měl hned v 49. minutě Popelka, který však z dobré pozice trefil jen spojnici branky. Postupně se osměloval i hostující tým Třebovle. Jeho snaha o brejky však ztroskotrávala na velmi dobře organizované obranné hře domácího celku řízenou výborně hrajícím Zdeňkem Čechákem. A když už nějaká akce byla dotažena až před brankáře, Tolstikov vždy dobře zasáhl a udržel ve třetím zápase za sebou nulu na svém kontě. Protože dvougólový náskok stále dával naději hostům, Jevanský manšaft chtěl přidat další branky, ale stále se nedařilo úplně rozhodnout. Naštěstí byli hosté směrem dopředu málo agresivní a nezužitkovali žádné náznaky šancí. Jelikož jevanští do konce zápasu již žádný gól nepřidali, skončilo utkání domácí výhrou 2:0, což je udrželo na čtvrté pozici tabulky. Hosté klesli na příčku třináctou.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér FC Jevany: Do domácího utkání s týmem Třebovle jsme vstupovali s úmyslem potvrdit body z Jestřábí Lhoty. To se nám také podařilo. Spoustu šancí jsme ještě nevyužili, ale hosty jsme do ničeho vážnějšího nepustili. Děkuji všem hráčům za odpovědný výkon.

SK Třebovle
Josef Kocourek, trenér SK Třebovle: Bez tří hráčů základní sestavy jsme to měli v Jevanech příliš těžké. Bohužel je nedokážeme nahradit a proto ztrácíme.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - F. Jásek [-] , D. Matas [-] (85. P. Honka [-] ) , T. Novák [-] (55. P. Tichý [-] ) , Z. Čechák [-] , P. Krákora [-] , D. Končický [-] (66. L. Sochůrek [-] ) , J. Koula [-] (78. M. Pacourek [-] ) , J. Popelka [-] (88. M. Moravec [-] ) , J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-]

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - M. Čáslava [-] , J. Andrašík [-] , L. Homolka [-] , J. Němec [-] , T. Dejl [-] , L. Blaščok [-] (88. J. Honc [-] ) , L. Líbal [-] (66. O. Bílek [-] ) , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , P. Bobek [-]

ŽK: 22. D. Končický , 57. P. Krákora - 40. L. Homolka .
Hráči zápasu: Z. Čechák , J. Koula .
Místo: FC Jevany. Počet diváků: 90. Rozhodčí: LÖWE Vilém - ŽALUD Marek (N), REJHON Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.