0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice vezou první tři body ze Zásmuk


Branky


0

Dosud poslední Nučice se v neděli představily na zásmuckém trávníku. Nečekaná výhra je posunula z posledního místa Postřižínského přeboru,  kam spadly po tomto kole Konárovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická bitva mezi vápny

Hra byla od začátku zápasu vyrovnaná. Hrálo se spíše od vápna k vápnu. Domácí hrozili prostrkávanými balony za obranu, se kterými si nově složená obrana Nučic 
s vypětím všech sil poradila. První branka padla 
po krásném centru za obranu od Marka Šulce, kde se objevil zcela osamocený Michal Hervert a danou příležitost chladnokrevně zakončil. Hosté se tak ujali vedení 0:1. Další šanci Nučic měl Jelínek, ale balon do branky nedotlačil. I domácí měli v prvním poločase své šance. Jednu z nich skvěle chytil gólman Tomáš Krutský, který domácímu útočníkovi zmenšil střelecký úhel a míč se štěstím chytil. Další šanci měli domácí po rohu zahraném na krátko. Míč potom proletěl malým vápnem Nučic, ale ani jeden za tří hráčů domácích se k míči nedostal.
Zdroj: http://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-becko-ceskeho-brodu-je-k-nezastaveni-20150922.html

Nučice udržely vedení

V druhé půli se obraz hry moc nezměnil. Domácí se snažili, ale hosté je dobrým napadáním do šancí opět moc nepouštěli. Až na pár závarů po rohových a trestných kopech. Naopak borci Nučic hrozili z brejků. A jeden z nich se povedl zúročit. Kubalík na půli podstoupil ostrý souboj s Martinem Čapkem, po kterém rozhodčí nechal výhodu. Míč se dostal k Matěji Chromému, který si ho navedl až na šestnáctku a utěšenou ranou zamířil přesně k tyči - 0:2. Další brejky hostů již zůstaly nevyužity.
Zdroj: http://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-becko-ceskeho-brodu-je-k-nezastaveni-20150922.html



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
TJ Sokol Zásmuky, Václav Jindra: Náš laxní výkon nás neopravňoval k bodovému zisku. Takto si nepředstavuji zápas o body. Hráči si asi mysleli, že se Nučice porazí samy.

TJ Nučice
TJ Nučice, Pavel Krutský: Hráčům chci poděkovat za předvedený výkon. Je však potřeba neusnout a takto makat i v dalších zápasech. Body získané venku je nutné potvrdit v dalším domácím zápase.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - J. Derka [-] (72. A. Durňák [-] ) , J. Roth [-] , M. Kraus [-] , M. Čapek [-] - J. Lindner [-] , M. Mašín [-] , O. Chábera [-] (46. P. Benda [-] ) , A. Čapek [-] - T. Borovička [-] , L. Sobotka [-] (69. Z. Vokáček [-] )

TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Hervert [-] , M. Hervert [-] , T. Miňovský [-] , M. Šulc [-] , J. Novák [-] (84. V. Podolák [-] ) , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-] (75. V. Pekárek [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-]

ŽK: 51. T. Borovička , 60. M. Kraus , 65. M. Čapek , 87. A. Durňák - 19. J. Novák , 63. J. Jelínek , 84. M. Šulc , 86. V. Pekárek , 87. J. Vedral .
Hráči zápasu: A. Čapek - J. Vedral .
Místo: TJ Sokol Zásmuky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JELÍNEK Petr - CARVAN Petr (N), KOČÍ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.