Křoví otočilo zápas v Křižanově B


Branky


19

Fotbalisté Křižanova B si připsali proti Křoví porážku na svém hřišti v poměru 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Křižanov B přivítal na svém hřišti fotbalisty z Křoví. Hostující hráči mohli hned v 1. minutě jít do vedení, domácí zachránil zblokáváním střely z malého vápna stoper Švejda. Aktivnější hráči z Křoví sice měli větší část úvodních minut míč pod kontrolou, naplno ovšem demonstrovali, proč měli po 6 odehraných utkáních skóre 4:4. Do vedení tak šli domácí, kdy nedobrého Mičánkova postavení u přímého kopu využil domácí matador Aleš Burian. Hosté dokázali přibližně po 10 minutách gólově odpovědět, Macholán zcela osamocen na malém vápně namířil svou prudkou hlavičku razantně k pravé tyči.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Druhé dějství začalo identicky jako první - 1. minuta půle a velká šance hostů, Jilgovu penaltu k levé tyči ovšem Homola dokázal vyrazit a udržel tak bodové naděje domácích. Křižanov to ovšem k lepšímu výkonu nevybičovalo, následoval tedy trest, kdy Jilg postupoval sám na domácího brankáře a místo zakončení nesobecky předložil míč před prázdnou bránu Ševčíkovi. Rozhodnutí mohl zajistit Sus, málo vídaným zkratem ovšem odmítnul sám před prázdnou bránou gól, namísto kterého pouze napálil břevno domácí svatyně. Posledních dvacet minut Křižanov hostující tým zatlačil do obranné ulity, vyložené šance si ovšem nevypracoval, a víceméně remízové utkání tak skončilo šťastnou výhrou hostů.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Homola Martin: Nebylo to z naší strany vyloženě špatné, ale dobré také ne. V útočné fázi bychom potřebovali být nebezpečnější, ztrátu bodů nás stála laxní čtvrthodina zkraje druhé půle.

TJ Sokol Křoví
Bartošek Josef: Do Křižanova jsme přijeli v dosti okleštěné sestavě. Hra obou týmu neměla valné kvality a vůbec tomu nepřispěl nastavený metr rozhodčích. Z mého pohledu zápas nezvládli. Dění na hřišti se zbytečně vyhrotilo, přibilo tvrdých osobních soubojů, po kterých co 5 minut nějaký hráč ležel na hrací ploše a oboustranných urážek… Toto dění vůbec neslušelo pěknému pouťovému odpoledni v Křižanově. Abych se vrátil k dění na hřišti. Působili jsme hodně ospalým dojmem a nemohli se dostat do hry. To vyústilo tím, že šli domácí do vedení po přímém kopu. Zaplať pánbůh, že se nám do poločasu podařilo vyrovnat po výborném centru Ševčíka (prej slabší nohou) a dobře umístěné hlavičce Macholána. Do druhého poločasu jsme vstoupili lepším výkonem a vytvořili pár šancí, ale ani jedna nebyla proměněna. Stačili jsme neproměnit penaltu a z metru překopnout branku domácích. To vypovídá za vše… Avšak jedna akce se nám povedla. Kdy Karlos Jílg si z domácích obránců udělal kuželi. Prokličkoval se až před brankáře. Toho se ale zalekl, že by ho opět vychytal a proto posunul míč po své levé ruce na volného Ševčíka a ten mrdou z první za háčky nás poslal do vedení. Domácí byli stále na dostřel a hrálo se o body opět až do konce zápasu. Ikdyž od 71. minuty hráli o deseti, tak jsme se pokakali hrát a odevzdávali balony nepřesnou kombinací na jejich kopačky. Po zbytek zápasu si vytvořili domácí, už je jednu větší brankovou příležitost po dobře zahraném rohu a prudké hlavičce těsně nad břevno branku hostí. A tak jsme mohli slavit šťastnou výhru na horké půdě v Křižanově. Anglický-hodový týden začal vítězstvím a věřím že na ně navážeme lepším výkonem při středeční dohrávce v Hamrech a nedělním hodovým špílem s Měřínem.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: DOLEŽAL Kristián - TOMÁŠEK Oldřich, CYPROVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2022 11:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Velmi vyrovnaný zápas by měl skončit dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů