Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka přestřílela Mšeno


0

Velmi výživný zápas s obrovským množství gólů, penaltou i červenou kartou viděli diváci na Pšovce. Co víc si od fotbalu přát?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonádě zatím nic nenasvědčuje

Ačkoli se Mšeno drží v první polovině tabulky, jasným favoritem utkání byla Pšovka, která se i nadále zuby nehty drží vedoucích Tišic. Domácí ale museli řešit problémy s obranou, když disciplinární trest vyfasoval za urážky rozhodčího kapitán a stoper Martinec a oproti minulému zápasu chyběl i Vlasák. Na pozici stopera se tak zasunul Bárta a důležitost zápasu pro Pšovku ilustrovala i přítomnost hráčů A-týmu v základní sestavě. Objevila se v ní hned trojice hráčů, kteří nastoupili v základní sestavě v sobotu proti Velimi - Šesták, Pokorný, Mrvík. I přesto se od začátku hrál vyrovnaný zápas - domácí více drželi míč, ovšem rychlé útoky Mšena dělaly obraně veliké problémy. Ve druhé části prvního poločasu se hra výrazně přitvrdila a hosté se zlobili na sudího Švancaru, který pustil několik velmi tvrdých zákroků domácích obránců. Hosté se trochu přestali soustředit na hru a trestem jim byla 38. minuta a gól v jejich síti, o který se postaral Pokorný po přihrávce od Hakla. Výsledkem 1:0 také první poločas skončil.

 

8 gólů ve druhém poločase

V kabině se hostující tým evidentně zklidnil, začal se soustředit na hru a rázem byl lepším celkem na hřišti. V 50. minutě se pak hosté dočkali vyrovnání, když penaltu (která vyvolala na domácí straně nepřiměřené emoce) bezpečně proměnil Valenta. 1:1. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat - k přímému kopu se postavil Bárta a nemýlil se. 2:1. I další branka patřila veteránovi v řadách domácích, který Hnízdila pokořil ze standardní situace i podruhé a v 69. minutě se zdálo být za stavu 3:1 rozhodnuto. To však byl pouze začátek... Hosté totiž nesložili zbraně a Stejskal hned po chvíli po krásném Valentově centru snížil na 3:2. Brankostroj už se rozjel a pokračovala v něm Pšovka, když Hakl uklidil míč nekompromisně pod břevno. 4:2. V 80. minutě ale hosté opět zadělali na drama, když propustnou domácí obranu ztrestal nejmladší hráč na hřišti O. Kolumpek. 4:3. Rozhodnutí pak zřejmě přinesla 84. minuta a vyloučení hostujícího stopera Vaňka, který po jednom ze soubojů oplácel zákrok Mrvíkovi. Hosté se i nadále snažili vyrovnat, Pšovka ale ještě dvakrát trestala do otevřené obrany - nejprve Pokorný po centru Růžičky a následně Dvorný po vysunutí od Šťástky. V krásném zápase tak nakonec Pšovka porazila Mšeno 6:3.

 



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Musím celý tým pochválit za nasazení a předvedenou hru. Sehráli jsme velmi dobrý zápas, bohužel se špatným koncem pro nás. Divákům se ale zápas určitě musel líbit. Nemám ve zvyku si stěžovat na rozhodčí, ale dnes mě hlavní rozhodčí velmi zklamal. Nemám na mysli odpískané/neodpískané zákroky. V tom můžeme mít názor rozdílný a chápu, že má vždy na rozhodnutí minimum času a tak jako uděláme chybu my ve hře, může ji udělat i rozhodčí. Ale co mě opravdu štve je to, když rozhodčí dopustí surovou hru, kdy hráči jdou do soubojů zákeřně s úmyslem jasně zasáhnout hlavně soupeře. S tím se prostě nedokážu srovnat. A když pak ještě dostaneme v závěru utkání (přiznávám, že oprávněně) červenou kartu a 20 minut před tím dostane domácí bek za mnohem horší zákrok pouze žlutou, tak to už je fakt moc. A to už vůbec nemluvím o dalším domácím obránci, který dohrál zápas jen díky tomu, že rozhodčímu bylo zdraví hráčů na hrací ploše úplně ukradené, a tak hráče s č. 5 v domácím dresu nakonec raději stáhli domácí trenéři, za což jim děkuji. Pokud budou díky rozhodčím ve výhodě tito řezníci fotbalu, je to cesta špatným směrem.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - D. Bárta [-] , F. Hakl [-] , L. Krejčík [-] , F. Drápal [-] , J. Pokorný [-] , M. Mrvík [-] , P. Šťástka [-] , D. Šesták [-] , R. Dvorný [-] , J. Netolický [-] (28. J. Růžička [-] )


ŽK: 62. R. Dvorný , 77. F. Hakl , 81. M. Mrvík - 39. V. Valenta , 52. J. Vaněk , 59. J. Guttenberg ml. , 66. M. Stejskal . ČK: 84. J. Vaněk .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - SLAVKOVSKÝ Marian, PIXA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.