Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno doma Kralupům nedalo šanci


0

Už povedený první poločas, ve kterém si domácí tým vytvořil tříbrankový náskok, rozhodl o osudu utkání. Ani ve druhé půli hosté nezdramatizovali, a tak jedou domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vražedný závěr poločasu

 

Ani jeden z týmů se fanouškům nemohl ukázat v plné sestavě - Mšenu chyběli zkušení Vaněk a kapitán Roman Kolumpek. Hosté na tom byli (i kvůli vyloučením z minulého kola) ještě hůře, a tak do Mšena zavítala podstatná část B-týmu a ve druhé půli se dostal do hry i trenér Dobiáš. První půlhodina se tak nesla v duchu oťukávání a sehrávání. Trápení protrhla až 28. minuta a poměrně šťastný gól domácích. Stejskalova střela z otočky ale dokonale překvapila hostujícího brankáře Šoura a skončila v brance. 1:0. Tento gól pozdvihl úroveň hry Mšena, domácí začali se začali lépe pohybovat a kombinovat a výsledkem byl další gól v síti Kralup, o který se postaral po akci na levé straně Závěšický. Stejný hráč pak těsně před poločasem zužitkoval i další povedenou akci, a tak si domácí do kabin nesli komfortní tříbrankový náskok.

 

 

Tempo zápasu opadá

Vědomi si svého náskoku, domácí od úvodu druhé půle trochu polevili a tempo zápasu nebylo bůhvíjaké. Do šancí se dostávaly i Kralupy, ale Pexa ani střídající trenér Dobiáš, který rozhýbal útočné šiky hostů, své šance neproměnili. Skóre se naopak opět měnilo na straně Mšena, o což se pěknou trefou z přímého kopu prosadil Valenta. Domácí mohli v závěru zápasu přidat i další branky, gólman Šour se ale překonával a vytáhl několik znamenutých zákroků. I díky jeho výkonu tak poslepovaná sestava Kralup veze domů ještě přijatelný výsledek 4:0. Pohled na tabulku ale pro hosty vůbec není dobrý, jelikož Horní Počaply dokázaly poprvé zvítězit, a tak je od poslední příčky dělí už pouze 4 body. Mšeno naopak figuruje na vynikající 5. příčce tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Měl jsem trochu strach z vynucených změn v sestavě, když nám chyběli dva zkušení borci a navíc oba skvělí hlavičkáři. Mé obavy se ale ukazály jako liché a všichni kluci si s tím dobře poradili. V základu jsme měli 8 hráčů s ročníkem narození 1991 a mladší a všichni hráči ze základu včetně celé lavičky náhradníků jsou navíc našimi kmenovými hráči. O to víc jsem s výsledkem i hrou spokojený.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Guttenberg st. [-] , V. Závěšický [-] , O. Šledr [-] (76. J. Martínek [-] ) , J. Guttenberg ml. [-] (64. T. Chmelík [-] ) , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Stejskal [-] , O. Kolumpek [-] , J. Tyle [-] (68. M. Demen [-] )

FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - P. Pešek [-] , J. Matějček [-] , M. Topor [-] , M. Pešek [-] (46. R. Kinter [-] ) , M. Malík [-] , M. Pexa [-] , P. Vokoun [-] , J. Šíma [-] (65. D. Dobiáš [-] ) , M. Kolmistr [-] , A. Kolmistr [-]

ŽK: 25. O. Šledr , 58. D. Kolumpek - 41. M. Pešek , 60. P. Pešek .
Hráči zápasu: V. Valenta , V. Závěšický .
Místo: Mělník. Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - STIBŮREK Petr, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.