R. Kaňka 86. (vl.)
1:2p.
(0:1)
43. M. Holoubek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:45

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hoříně se body dělily


Branky


86. R. Kaňka (vl.) - 43. M. Holoubek (vl.)
0

Až vyrovnání nejzkušenějšího hráče na hřišti Romana Kaňky v samotném závěru dovedlo zápas do penaltového rozdtřelu. V něm byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Holoubka

Hosté k zápasu přicestovali bez záložníka Brůži, domácí zase stále bojují s nekompletní obranou. První půle nabídla vyrovnanou hru, ze které mohli skórovat hráči obou celků. Nejprve se mohli při sobotním dopoledni radovat domácí, ale střelu z přímého kopu nastřelily pouze břevno branky, do které se už zřejmě natrvalo nastěhoval Štěpánek. Šance přišla i na druhé straně, když se do úniku dostal rychlonohý Jakub Kaňka. Tomáš Landsman v brance domácích ale včas zmenšil střelecký úhel a střelu vyrazil. Kuriozní moment přišel chvíli před koncem poločasu a mnohem větší radost z něj měli hosté. Malá domů se vůbec nepodařila Holoubkovi, jehož přihrávka minula brankáře a skončila v brance. Hosté se tak zadarmo dostali do vedení a stavem 0:1 také poločas skončil.

 

Vlastňák v závěrečných minutách i na druhé straně

Ve druhé půli měl šanci Hájek, který se dostal do vápna ze strany a jeho střelu z úhlu brankář vyrazil. Vedení pak ještě mohl z dobré pozice pojistit Trubička, ale branku přestřelil. V posledních 20 minutách už se Dolní Beřkovice více soustředily na bránění, Hořín ze svého tlaku ale vážnější šance neměl. Až pět minut před koncem přilétl do pokutového území hostů centr, který byl odvrácen na roh. Předcházela tomu ale situace, při které byl podle hostů míč již za brankovou čarou. Zmíněný roh byl odvrácen na další roh, ale z druhé strany, který rychle kopnul domácí hráč před branku na první tyč. Tam zastihl nepřipraveného obránce Romana Kaňku, který místo odvrácení míče opět na roh uhýbal a tečoval míč do tyče z vnitřní strany. Od té se balon odrazil pár centimterů za brankovou čáru, kde ho Štěpánek chytil, ale rozhodčí viděl, že míč už byl za čárou. Hosté tak získali vítězství až po penaltách.



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Po vydařeném domácím zápase s týmem Libiše B nás čekalo další derby. V zápase je vždy dost adrenalinu a hecování, které k takovým zápasů vždy patří. Nikdy však tyto emoce nepřesáhnou hranici fair play. Velkým šokem pro nás byl výstavní vlastenec - hosté totiž nebyli lepší a vévodili v udílení žlutých karet za fauly a neustálé protesty, což vyvrcholilo vyloučením Tajče na střídačce. Ve závěru druhého poločasu jsme hráli na 3 útočníky a odměnou nám byl naopak vlastní gól soupeře.

TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - záložník: V Hoříně jsme se museli obejít bez trenéra Milana Fišera, který jel na stáž do Německa a také se tam chystá objednat výhodně minidresíky do auta. Co se týče hráčského kádru, tak chyběl Brůža, naopak se do sestavy vrátil Jarda Abrahám. Musela se tak trochu pozměnit úspěšná sestava z minulého týdne. Patera je ještě stále zraněný z Tišic a Janda nakonec nepřijel, ale příští týden by měl být. Zápas byl vcelku vyrovnaný, kuriozitou jsou vlastní branky na obou stranách. My jsme ale drželi vedení až do 86.minuty, už to vypadalo, že bychom to mohli dovést do vítězného konce. Bohužel jsme se včas nezkoncentrovali při rohovém kopu na přední tyči a nedokázali odehrát míč do bezpečí, který tak skončil velmi smolně po odrazu od tyče pár centimetrů za brankovou čárou. V penaltách jsme tentokrát byli velmi úspěšní, střelci uspěli a dvakrát se vyznamenal brankář Štěpánek. Vzhledem k zisku dvou bodů jsem docela spokojený, i když ke třem bodům bylo blízko. Myslím, že si ten bod navíc za průběh utkání zasloužíme více než domácí. V tabulce jsme na dobré pozici a ve zbylých kolech se popereme o 3. místo.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , J. Kettner [-] (72. Z. Loužecký [-] ) - A. Finkous [-] , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - R. Polanský [-] , V. Žídek [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - J. Abrahám [-] , D. Vermach [-] , J. Trubička [-] , J. Chabada [-] , R. Kaňka [-] - M. Dvořák [-] , A. Mucek [-] , J. Hájek [-] , J. Kadlec [-] - J. Kaňka [-] -

ŽK: 29. F. Pastir , 41. Z. Cífka , 61. T. Landsman , 61. P. Landsman - 16. R. Kaňka , 27. M. Dvořák , 61. A. Mucek , 77. J. Trubička , 79. J. Hájek . ČK: 87. V. Tajč .
Místo: Hořín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - MÁJ Pavel, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.