Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy bodují podruhé za sebou


Branky


17. T. Dinka , 21. M. Podskalský , 35. T. Dinka , 65. M. Melišík (p.) - 48. T. Svoboda , 67. P. Špička , 77. F. Lejsek
0

Po 8 zápasů trvajícím bodovém půstu přichází lepší období. Veltrusy totiž dokázaly z posledních dvou zápasů získat pět bodů a hlásí se zpět do boje o záchranu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká facka pro Dolany

Hráči Veltrus sice opět nastoupili pouze s jedním náhradníkem, ovšem povzbuzeni ziskem dvou bodů v minulém kole ve Vehlovicích. Šlo o první body v sezoně, které domácím hráčům ukázaly, že záchrana soutěže nemusí být beznadějná. Dolany ale přijely v dobré formě, jelikož z posledních 3 zápasů vytěžily 7 bodů! První poločas ale hostům vůbec nevyšel a domácí tým velmi snadno střílel branky. Pomáhala k tomu také laxní a nedůrazná obrana hostů, kteří si vůbec nedokázali poradit s dlouhými balony přes svojí obranu. Po velmi podobných akcích totiž Veltrusy vstřelily hned 3 branky - a to zásluhou svých útočníků Dinky a Podskalského. Po třetím gólu navíc musel být střídán pro zranění hlavy hostující gólman Handl. Hosté si sice také své šance vypracovali, ale nastřelili pouze tyč, nebo výborně chytajícího Nádeníka v brance domácích. V poločase tak platil velmi překvapivý stav 3:0 pro Veltrusy.

 

Marná stíhací jízda Dolan

Stáhnout tříbrankové manko bylo pro hosty velkou výzvou a určitě nešlo o nesplnitelný úkol. Na umazávání náskoku soupeře začali pracovat hned po 3 minutách hry, kdy se po rohu prosadil Tomáš Svoboda. 3:1. Hned o chvíli později byla nařízena penalta proti domácí brance, ovšem jindy neomylný Špička tentokrát trefil pouze břevno. A tak dostali v 65. minutě stejnou výhodu i domácí a kapitán týmu Melišík zvýšil na 4:1. Dolany se ale i nadále tlačily do útoku a Špička hned o 2 minuty později napravil své zaváhání. 4:2. Do hry se dostal i mladý dorostenec Lejsek, který v 77. minutě svým prvním gólem za A-tým snížil na rozdíl jediné branky, ale snahu o vyrovnání zabrzdila červená karta pro střídajícího Hrubanta, který po odpískaném faulu vynadal sudímu Blahoutovi. Domácím se pak podařilo přestát i závěrečný tlak a dvě veliké šance a slaví první tříbodové vítězství v sezoně!

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - Vedoucí mužstva Dolan: Naštvaní můžeme být maximálně sami na sebe. Hrůzostrašná první půle, kdy si hrajeme na písečku ve středu hřiště a neustále vymýšlíme nevymyslitelné věci. V našich silách bylo bodovat a ať se zamýšlím jak se zamýšlím, v hlavách bylo silné podcenění soupeře. Pochválit chci Patrika, který vystřídal zraněného Radka a svými výběhy mimo vápno si zjednával respekt u soupeřů. Dále nějak nevím koho pochválit, protože jsme v tom všichni společně a všichni jsme zodpovědní za výsledek. Ať už hráči na hřišti, my na lavičce nebo střídající. Závěrem musím říci, že při vší úctě k domácím jsme Veltrusy porazit měli, ale ať si každý hrábne do svědomí, jak k tomu přistoupil. První poločas jsme totiž předvedli příšernost na úrovni 4. třídy.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - M. Podskalský [-] , M. Melišík [-] , J. Prantl [-] , P. Firoň [-] , F. Hofman [-] , R. Soudský [-] , T. Dinka [-] , O. Packa [-] (57. P. Kubata [-] ) , J. Lange [-] , M. Poustka [-]

TJ Sokol Dolany
R. Handl [-] (40. P. Mareš [-] ) - R. Hulínský [-] , P. Halík [-] , M. Semerád [-] (57. R. Hrubant [-] ) , T. Svoboda [-] - Z. Douša [-] (57. F. Lejsek [-] ) , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] , D. Svoboda [-] , O. Morávek [-] - J. Vondra [-]

ŽK: 75. J. Prantl - 64. T. Svoboda , 84. R. Hrubant , 84. P. Halík . ČK: 84. R. Hrubant .
Místo: Veltrusy. Počet diváků: 65. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KOZLÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.