2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš vydřela vítězství nad Dolany


Branky


0

Gól Žáka v posledních minutách zápasu rozhodl o těsném vítězství 2:1 pro B-tým Libiše. Tomu se konečně podařilo prolomit třízápasový střelecký půst a dvě vstřelené branky tentokrát stačily na výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Libiše

S jasným cílem: protrhnout již 3 zápasy trvající střeleckou impotenci, vstupovali do zápasu hráči domácí Libiše. Ti se tak hned od úvodního hvizdu vrhli do útoku a přišpendlili dolanské před vlastní pokutové území. Hned v 1. minutě z toho byla šance, když si po dlouhém autu Mráze na hlavu naskočil Pazdera, ale jeho hlavička byla chumlem hráčů odražena na roh. Hned z této standardky měl další šanci Pilař, ale nedali ani ten nebyl úspěšný. Do třetice byl neúspěšný Šelemberk, který nastřelil pouze břevno. V brance hostí se tentokrát oháněl až třetí brankář Nejedlý a vedl si velmi dobře! Až ve 20. minutě se Libiš konečně prosadila. Žák rozehrál další z rohových kopů a domácí kapitán Novák zády dotlačil míč do sítě. 1:0. Vedoucí branka domácí tým trochu ukolébala a do hry se pomalu začaly dostávat i Dolany. Jejich šance ze 38. minuty ale zůstala nevyužita. Poločas tak skončil výsledkem 1:0.

Zlepšená hra Dolan

Domácí nedokázali v úvodu druhého poločasu navázat na vynikající vstup do utkání, hra se jim nedařila a hosté dokázali po zásluze vyrovnat. Prosadil se bývalý hráč Libiše Špička. 1:1. Stejný hráč mohl po chybě Havla přidat i další branku, ale přestřelil. Utkání se blížilo do závěru a vše nasvědčovalo tomu, že se body budou dělit. Rozhodnutí ale přeci jen přišlo: V 85. minutě našel Mráz dlouhým pasem z poloviny hřiště na Žáka, který si míč pěkně zpracoval a buď krásnou střelou, nebo nepovedeným centrem uklidil míč na zadní tyč branky. Hosté sice bojovali až do konce, ale vyrovnat už se jim nepodařilo, a tak všechny body zůstávají v Libiši, která se tím pádem posunula na 6. místo tabulky. Dolany zatím na první výhru čekají a okupují 13. pozici.

Zápas byl hrán na poměrně špatném terénu, s čímž se vyrovnali domácí lépe tím, že hráli jednoduchý fotbal s nákopy za obranu. Na začátku nás podržel několikrát Jan Nejedlý (až třetí brankář v hierarchii dolanských gólmanů). Domácí se pak dostali do vedení, když se prosadili důrazně ve vápně. Díky zvýšenému úsilí se nám podařilo ve druhé půli vyrovnat a vypracovali si i některé zajímavé situace. Rozhodnutí dle mínění většiny aktérů remízového utkání pak přišlo 5 minut před koncem, kdy se domácí hráč prudkou střelou - centrem z úhlu trefil pod břevno naší branky. Utkání by více slušela remíza.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér Libiše B: Dnes to byla vydřená výhra. Po poločase to mohlo být 3:0, ale sami jsme si hosty pustili moc k tělu, proto to byla za druhý poločas vydřená, ale zasloužená výhra. Hráli jsme bez tří hráčů základní sestavy a některým klukům se nedaří jak by mělo. Na tréninku to nepoznáte, ale příjde zápas a jsou o polovinu horší. Teď nás čeká derby v Tišicích, kde to nebude procházka růžovým sadem, máme co zlepšit. Uvidíme, každý zápas je jiný, určitě se na to připravíme na 100 procent. Nejlepším hráčem domácí Novák a za hosty Špička.

TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - Vedoucí mužstva Dolan: Zápas byl hrán na poměrně špatném terénu, s čímž se vyrovnali domácí lépe tím, že hráli jednoduchý fotbal s nákopy za obranu. Na začátku nás podržel několikrát Jan Nejedlý (až třetí brankář v hierarchii dolanských gólmanů). Utkání by více slušela remíza, bohužel se soupeř v závěru prosadil krásnou střelou.



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
V. Kratochvíl [-] - M. Žák [-] (87. D. Fajt [-] ) , A. Mráz [-] , F. Šelemberk [-] (82. F. Míšek [-] ) , M. Pazdera [-] , L. Hadrava [-] (66. M. Ryšlavý [-] ) , M. Šobr [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] , L. Havel [-] (46. F. Mündl [-] ) , M. Novák [-]

TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] - T. Svoboda [-] , M. Semerád [-] - J. Vondra [-] , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] , F. Lejsek [-] , O. Morávek [-] (73. J. Svojsík [-] ) - J. Kopecký [-] - J. Těšík [-] , M. Švejdík [-]

ŽK: 68. F. Mündl , 71. A. Mráz - 43. M. Semerád , 66. T. Svoboda , 72. L. Tlustý , 76. J. Vondra .
Hráči zápasu: M. Novák .
Místo: Libiš. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - STIBŮREK Petr, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.