Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka přišla o neporazitelnost


Branky


0

První bodovou ztátu připravili béčku mělnické Pšovky fotbalisté Tišic. Ti se o to postarali zejména drtivým prvním poločasem, ve kterém nedali soupeři čuchnout a vypracovali si tříbrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolotoč v podání Tišic

Oproti minulému utkání se Všestudy se v sestavě Pšovky vyměnila hned pětice hráčů. To znamenalo příležitost kopnout si i pro redaktora soutěže, který nastoupil na levém beku. Oba týmy také udělaly oproti minulému utkání změnu v brance a došlo tak na souboj zkušených borců Kardy (40) a Netolického (47). Domácí od úvodu nenechávali nikoho na pochybách, že chtějí využít domácího prostředí a od začátku se pustili do nekompaktního soupeře. První gól na sebe nenechal dlouho čekat - již v 5. minutě se za obranu dostal po pěkné přihrávce Prejzek a otevřel skóre. 1:0. Ve hře hostů se objevovala spousta nepřesností a ani dlouhé odkopy proti větru nebyly vysvobozením. Domácí se tak dostávali k dalším šancím a druhý gól přišel ve 25. minutě. Stalo se tak po rohovém kopu, který hostující obrana nedokázala odklidit do bezpečí a Toman z otočky poslal míč k tyči. 2:0. Hosté na to reagovali sřídáním, když se místo nevýrazného Sankota dostal do hry robustní Kettner, ale ani to neslavilo úspěch. Naopak, Toman vyslal nádhernou střelu z dálky, která orazítkovala břevno. Třetí gól ale přeci jen padl - chybnou rozehrávku Pšovky na pravé straně dokázali tišičtí využít k rychlé akci, kterou zakončil v 31. minutě Vostřel. 3:0. Do poločasu už se hra relativně vyrovnala a i hosté si vytvořili dvě pološance - ale Bárta ani Krejčík nebyli přesní, a tak byl konečný poločasový stav 3:0.

Marné dotahování Pšovky

Pšovka i přes výrazně nepříznivý stav ještě neskládala zbraně a sestavu přišel posílit dorostenec Šmejkal, který nahradil zraněného Hyku. Aktivita se od úvodu přesunula na kopačky hostů a netrvalo dlouho, než se Pšovce podařilo snížit. V 55. minutě se prosadil Růžička a bylo to 3:1. Ještě veseleji bylo pro hosty v 64. minutě - to se k dorážce dostal Bárta a vrátil míč do opuštěné branky. 3:2. Tišice ale neznervózněly a velmi rychle dokázaly vrátit na svou stranu dvoubrankový náskok - hosté se totiž po standardní situaci domácích domáhali odpískání faulu Prejzka na Dvorného. To se ale nestalo a nesoustředěná hostující obrana pustila ke střele z levé strany Dokoupila. Jeho křižná střela zaplula krásně do šibenice Netolického branky a bylo to 4:2. Od této chvíle začaly na hřišti trochu plát emoce a zejména Dvorný se Šestákem se velmi nahlas domáhali žlutých karet, což se oběma také povedlo. Pátý hřebíček do rakve Pšovky pak přidal Brzoň po hrubici redaktora Vlasáka. Ten kontroloval míč za brankovou čáru tak zkušeně, až se k němu dostal domácí Prejzek a poslal ho před branku na volného Brzoně. 5:2. V závěru ještě uzavřel skóre Dvorný, jehož centr z přímého kopu si srazil do branky před dobíhajícím Kettnerem gólman Karda. Tišice tak slaví vítězství a posunují se v tabulce o bod před Pšovku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér Tišic: V prvním poločase byl náš výkon téměř stoprocentní. Po obrátce jsme polevili v koncentraci a dovolili soupeři dotáhnout na rozdíl jediné branky. Projevila se však vůle po vítězství, za což chci klukům poděkovat. Průběh zápasu ovlivnilo i počasí – silný vítr nám pomohl v první půli, ve druhé se díky němu soupeř dostal do tlaku, který jsme dokázali ustát a přidali vítězné branky.

FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce Pšovky B a redaktor soutěže: V první půli nás Tišice totálně přehrály, já jsem měl už po 20 minutách černo před očima - útoky soupeře jsme vůbec nestačili zachytávat a valil se na nás jeden za druhým. Tříbrankový rozdíl je ještě milosrdný. Do druhého poločasu jsme se zlepšili a dostali se na rozdíl jediného gólu. Bohužel potom jsme místo hry začali nesmyslně diskutovat s rozhodčím a bylo po zápase. Pátý gól jde na můj vrub, tam jsem to měl odmáznout a nepřemýšlet.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
T. Karda [-] - T. Brzoň [-] , M. Novák [-] - P. Lauda [-] , T. Prejzek [-] (88. J. Štráchal [-] ) - - P. Driml [-] , D. Hadraba [-] (53. L. Kasal [-] ) , M. Brodský [-] , J. Dokoupil [-] (83. L. Pochman [-] ) , J. Toman [-] (58. Š. Karlík [-] ) , M. Vostřel [-]

FK Pšovka Mělník B
J. Netolický st. [-] - D. Šesták [-] , R. Martinec [-] (78. M. Král [-] ) , R. Dvorný [-] , K. Vlasák [-] - M. Hyka [-] (46. M. Šmejkal [-] ) , D. Bárta [-] , J. Růžička [-] , J. Sankot [-] (30. L. Kettner [-] ) - L. Krejčík [-] - P. Šuba [-]

ŽK: 90. L. Pochman - 67. D. Šesták , 75. R. Dvorný .
Místo: Tišice. Počet diváků: 61. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.