Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vojkovicích padla potupná desítka


Branky


0

V noční můru se pro fotbalisty Vehlovic změnil výjezd na půdu Vojkovic. Hosté totiž vůbec nedokázali navázat na velmi kvalitní výkony, které předváděli v úvodních dvou kolech a kromě prohry si odvážejí domů i rovných deset gólů ve své síti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tým Vehlovic udělal oproti minulým (a nutno říci že úspěšným) zápasům změny v sestavě - a ty nejpodstatnější se týkaly klíčových pozic. V bráně se totiž místo Marka objevil Brejša a střed zálohy si pod svou taktovku vzali zkušení Vališ se Štauberem. Tyto změny ale evidentně nepadly na úrodnou půdu... Hosté sice začali utkání aktivně a drželi míč, hned z prvního útoku Vojkovic ale udeřilo na druhé straně. Další góly na sebe nenechaly dlouho čekat a po čtvrthodince hry už domácí vedli o 3 branky, o které se postarali Plicka a dvakrát Veselý. Hostující obrana si s aktivní a rychlou hrou Vojkovic ani nadále vůbec nevěděla rady, a tak prakticky každá akce domácích končila gólem. Poločasové skóre se zastavilo až na hrozivých 6:0.

V naprosto stejném duchu pokračoval zápas i po změně stran - hosté chtěli hrát fotbal, ale srážely je nepřesnosti a za rozhodnutého stavu asi i ztráta motivace. Když už se dostali na půlku domácích, jejich útoky končily už před vápnem. Naopak domácí tým spoléhal i nadále na smrtící rychlé protiútoky, které ani ve druhé půli obrana Vehlovic nedokázala eliminovat. Jubilejní desátý gól tak domácí vstřelili už v 81. minutě - postaral se o něj střídající Šerhant. Domácí tak dali zapomenout na nepřesvědčivé výkony z prvních kol, které jim vynesly pouhý bod a poprvé před svými fanoušky se představili ve velkém stylu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Procházka - záložník Vehlovic: Začali jsme aktivně, ovšem hned z první akce jsme dostali gól a naše hra se totálně sesypala. Prožili jsme v obráceném gardu to stejné, co se nám povedlo v prvním kole v Dolních Beřkovicích - domácím zkrátka padlo do branky vše, do čeho kopli. O půli jsme si řekli, že nemáme co ztratit a chtěli jsme si zahrát fotbal. Ovšem frustrovaní z tak hrozivého výsledku jsme nebyli schopni si ani přihrát na pár metrů. Z tak drtivé porážku bude těžké se oklepat, ale musíme na nepovedený zápas rychle zapomenout a jít příště opět od nuly a naplno!



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - K. Pražák [-] , M. Prachař [-] , J. Linhart [-] (66. D. Šerhant [-] ) , M. Tetiva [-] , L. Veselý [-] , L. Plicka [-] , P. Král [-] , J. Juklíček [-] , G. Kaprál [-] (75. M. Nečaský [-] ) , M. Mára [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - L. Feigl [-] , J. Najman [-] , J. Novák [-] - J. Mašek [-] (69. L. Líman [-] ) , P. Procházka [-] , J. Procházka [-] , P. Vihan [-] (36. I. Přáda [-] ) - J. Vališ [-] , D. Chorvát [-] - V. Štauber [-]

ŽK: 44. L. Plicka - 38. L. Feigl , 42. D. Chorvát .
Hráči zápasu: L. Veselý .
Místo: Vojkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - VÁŽAN Patrik, VÁŽAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.