3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 14:00

3.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání nakonec úspěšnější Dolní Beřkovice


Branky


0

Velmi rychle dal domácí tým zapomenout na úvodní hrozivý nezdar 1:8 proti nováčkovi z Vehlovic. V dalších dvou kolech totiž beřkovičtí dokázali získat plný počet bodů za shodné výhry 3:1. Tentokrát to odnesl další nováček z Obříství, přestože až do samotného závěru držel naději na vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu vyšel jednoznačně lépe zkušenému domácímu týmu, který z úvodního tlaku vytěžil vedoucí gól už v 6. minutě. Jeho autorem byl zkušený Patera, který dnes nastoupil netradičně na hrotu domácího útoku. Potom se hra postupně vyrovnávala a šance si vytvářeli i hosté z Obříství. Tu nejvyloženější neproměnil ve 20. minutě hostující Hovorka, který z nařízené penalty nedokázal překonat Vermacha v brance domácích. V dalším průběhu hry měli diváci možnost sledovat oboustranně svižný fotbal se šancemi obou týmů - scházelo ale přesnější zakončení. To platilo až do samotného závěru poločasu, kdy se při standardní situaci nejlépe zorientoval ve vápně Kadlec a zvýšil na poločasových 2:0.

 

Druhá půle přinesla hned od prvních chvil zvýšenou aktivitu hostů z Obříství s jasně patrnou snahou o zdramatizování utkání. To vedlo k několika zajímavým standardním situacím z výhodných pozic, s nimiž však hosté nedokázali gólově naložit. Snížení ale nakonec přeci jen přišlo, a to z kopačky střídajícího Svatoně v předposlední minutě utkání. Hosté pochopitelně vrhli všechny síly do útoku ve snaze vstřelit vyrovnávací gól. To se jim ale stalo osudným, jelikož jejich otevřené obrany dokázal už v nastaveném čase využít Kadlec a upravit stav na konečných 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér Obříství: I přes upozornění na začátek zápasu, jsme hned od úvodu prohrávali 1:0 a jen těžko jsme se dostávali do zápasu. Máme velice mladý tým a nedostatek zkušeností se velice často projevuje nevhodným řešením některých situací. Kromě začátku zápasu jsme ale byli domácím vyrovnaným soupeřem a ve druhém poločasu jsme je i přehrávali. Fotbal se ale hraje na branky, a ty vstřelili domácí.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
D. Vermach [-] - R. Kaňka [-] , J. Chabada [-] , J. Abrahám [-] , P. Štěpánek [-] - O. Brůža [-] , A. Mucek [-] , J. Kadlec [-] - M. Dvořák [-] , J. Trubička [-] , P. Patera [-]

TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - S. Chvátal [-] , M. Vrábel [-] , J. Hašourek [-] , P. Beran [-] , L. Veltruský [-] - L. Tichota [-] , P. Herynk [-] , P. Sus [-] - R. Šiler [-] (75. V. Svatoň [-] ) , J. Hovorka [-]

ŽK: 49. A. Mucek , 51. J. Abrahám - 45. F. Král .
Místo: Dolní Beřkovice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: PIXA Josef - ŠVANCARA Miloslav, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.