Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice si doma s chutí zastřílely


Branky


0

Jeden z favoritů soutěže - Tišice - se po dvou kolech mohly pochlubit pouze jediným bodem a žádným vstřeleným gólem. Na vině byla střelecká nemohoucnost doma proti Mšenu a následně průtrž mračen, která odložila zápas v Horních Počaplech. Proti Veltrusům si ale tišičtí spravili chuť a zejména po přestávce rozjeli kanonádu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve velkém tempu vstoupily do utkání domácí Tišice a prvních dvacet minut hry připomínalo hru kočky s myší. Výraznou herní převahu ale nepodpořil důraz v zakončení, a tak to vypadalo na další střelecké trápení v podání domácích. Jak na to, předvedl na druhé straně Dinka, když pěknou střelou protáhl Hádka. Až po tomto návodu se k pořádné střele dostali i tišičtí - pokus Laudy ale minul pravou tyč. Domácí si tak museli pomoci standardní situací, což se povedlo dokonale ve 34. minutě - Karlík našel z nacvičeného signálu hlavu Nováka a bylo to 1:0. O deset minut později ještě hezčí kombinaci Karlík – Lauda – Prejzek zakončil posledně jmenovaný hokejovým blafákem a střelou do odkryté branky. Tišice tak uzemnily odpor svého protivníka hned dvěma brankami do šaten a náskok 2:0 už byl komfortní.

 

Dvoubrankový náskok však namlsaným domácím nestačil a hned v úvodu druhé půle na svého soupeře vlétli. Veltrusy pod tlakem začaly druhý poločas sérií chyb v rozehrávce – při první Lauda donutil ke špatnému odkopu gólmana Koseka a Prejzek neměl problém zvýšit na 3:0. Ve druhém případě hostující zadáci „nalili“ přímo Laudovi a o zápase bylo rozhodnuto - 4:0. V 65. minutě se dočkali čestného úspěchu i hosté - dělovka domácího Nováka olízla pravou tyč a z následného brejku bylo sníženo Podskalským na 4:1. To bylo ale z útočné aktivity hostí vše a do konce zápasu už střílely pouze Tišice. O deset minut později byl ve vápně faulován Lauda a penaltu bezpečně proměnil Veselý. Po další chybě v rozehrávce zvyšoval Lauda už na 6:1 a o dvě minuty později z brejku po pravé straně zkompletoval hattrick. V 84.minutě přihrál Novák hlavou Tomanovi, a ten uzavřel skóre zápas. Tišice si tak v poklidném tempu dokráčely pro tři body, naopak Vetrusy už by po třetím kole bez bodu měly začít bít na poplach.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - M. Novák [-] , J. Veselý [-] , T. Brzoň [-] (66. L. Pochman [-] ) - T. Prejzek [-] (52. P. Štěpán [-] ) , L. Kasal [-] , P. Lauda [-] - Š. Karlík [-] - M. Vostřel [-] , P. Driml [-] , J. Dokoupil [-] (50. J. Toman [-] )

AFK Veltrusy
T. Kosek [-] - P. Firoň [-] , O. Packa [-] - M. Mareš [-] , F. Hofman [-] , P. Garbier [-] , M. Melišík [-] - T. Dinka [-] , J. Prantl [-] , M. Podskalský [-] , R. Soudský [-]

Místo: Tišice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - CHLÁDEK Michal, ŠTOLBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.