L. Roubal 51.
L. Roubal 69. (p.)
T. Řehoř 84.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:30

16.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravku ve druhé půli nakopl Roubalův přímák


Branky


51. L. Roubal , 69. L. Roubal (p.) , 84. T. Řehoř
16

Oba celky se po první polovině sezóny nacházely ve spodní, i když bodově vyrovnané, části tabulky. Souboj to byl tedy o velmi důležité body, který nakonec po dvou brankách Roubala a jedné od Tomáše Řehoře, ovládli domácí fotbalisté. Jak utkání hodnotí aktéři z obou táborů?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
David Novák, asistent trenéra: Zápas nesl všechny atributy 1. utkání po zimní přestávce, které bylo navíc pro oba týmy důležité. V 1. poločase bylo minimum šancí a hra se odehrávala hlavně ve středu pole. Věděli jsme, že 1. gól bude velmi důležitý. Ve 2. poločase se nám podařilo krásně proměnit trestný kop Lukášem Roubalem. Po proměněné penaltě jsme se již uklidnili a ke konci přidali ještě gól do prázdné branky po krásné kombinaci. Jsme velmi rádi za úspěšný vstup do jarní části.

SK Hořovice
Jiří Mareš, kapitán: Bohužel nám zápas výsledkově vůbec nevyšel, ačkoliv jsme prvních 15 minut mohli dát dva góly minimálně a výsledek mohl být opačný. Pak se do půle odehrávala hra spíše mezi vápny a bylo to více o soubojích než o fotbale. Do druhé půle jsme šli s tím, že budeme trpěliví a pokračovat jako prvních 20 minut v první půli. Bohužel domácí dostali možnost trestňáku před vápnem a trefili ho dobře, ze své prakticky první střely na bránu. I tak jsme se snažili hrát a kombinovat, domácí se zatáhli a čekali na brejk. Druhý gól jsme dostali po vymyšlené penaltě a do konce zápasu nás pak provázela stará bolest z podzimu, to znamená, že si nedokážeme dobře vyhovět kolem vápna a dát přesnou finální přihrávku nebo centr do vápna. Výsledek neodpovídá průběhu zápasu, ale hraje se na góly a v tomto jsme oproti zimní přípravě zklamali.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Uzlík [-] (46. T. Řehoř [-] ) , L. Roubal [-] , J. Bělohlav [-] , L. Vacata [-] , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] , M. Nový [-] , V. Světlík [-] (66. D. Novák [-] ) , P. Krejčí [-] , J. Krystl [-]

SK Hořovice
M. Koten [-] - T. Hlídek [-] , O. Bělohlávek [-] (70. F. Čapek [-] ) , L. Landa [-] , J. Smetana [-] , N. Wacker [-] (76. M. Veselý [-] ) , M. Záluský [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , L. Vostárek [-]

ŽK: 86. L. Roubal - 68. L. Puchmertl , 86. L. Vostárek .
Hráči zápasu: L. Roubal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - TALPÁŠ Petr, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Ondřej Bleha
Tip experta: výhra hostů

Klukům věřím, že mi udělají radost a navážou na podzim. Tudíž: jedna nula dobrej výsledek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích