0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany přivítaly Horní Břízu, remízové utkání ve všech směrech


Branky


16

Na první pohled souboj dvou zcela odlišných týmů ve zcela jiném rozpoložení. Rokycany na 13. místě s relativně minimální ztrátou na střed pole. Horní bříza, která po celou sezónu sbírala body jen za remízy. To, že utkání nemá nikdy jasného favorita, se zde naprosto bezesporu potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba poločasy dost nevýrazné

Horní Bříza předvedla relativně opatrnou, obrannou hru, proti které se velmi obtížně hrálo. Rokycany vstupovaly do hry jako celkem jasný favorit na vítězství, ale chyba lávky. Jejich hra se velice rychle přizpůsobila soupeři, a pro Horní Břízu tak bylo relativně snadné případné pokusy bránit. Ke konečné remíze přispěl i bezchybný „betonářský styl hry“, který domácí tým nebyl schopen rozložit.

„Utkání to bylo z naší strany naprosto nezvládnuté. Nedokázali jsme si vytvořit nějaké relevantní šance, které by vedly k zakončení. Bříza navíc celou hru velmi otravně bránila. Nejhorší to bylo v druhém poločase, kdy prakticky při každém kontaktu s balonem došlo k nesmyslnému výkopu až někam na koupaliště. K remíze také pomohl naprosto bezesporu chybný výrok rozhodčího (Což potvrzuje zpětný videozáznam- pozn.red.) nechci se na to vymlouvat, prostě jsme měli dát další gól a nespoléhat na to, že to nějak samo dopadne.“ Komentoval utkání Jan Matas.

V posledních minutách si Bříza přecijen vytvořila jednu nebezpečnou situaci, ze které ale nakonec branka nepadla. Oba celky si tak v sedmnáctém kole rozdělila body po jednom.



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - I. Umosor [-] , P. Plzák [-] (85. R. Ryba [-] ) , R. Pražský [-] (63. D. Holek [-] ) , J. Matas [-] , J. Procházka [-] , L. Pergl [-] (46. L. Titl [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , M. Nový [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , Z. Netáhlo [-] , J. Kraček [-] (73. D. Reindl [-] ) - M. Čeliš [-] , T. Koudele [-] , T. Do [-] , J. Trojanec [-] , J. Paukner [-] (91. A. Moule [-] ) - J. Sedlecký [-] (56. D. Šebek [-] ) , J. Šmíd [-] (73. F. Mornštajn [-] )

ŽK: 48. L. Titl - 50. A. Lavička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hányš Martin - TALPÁŠ Petr, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Vojtěch Zítek
Tip experta: výhra domácích

Rokycany doma Horní Břízu dokáží porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích