3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

30.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice v posledním utkání roku porazily Dourbavku. Ta končí sezónu na čtvrtém místě


Branky


1. F. Copák , 9. D. Novák (vl.) , 87. S. Staněk - 35. M. Uzlík
13

Domažlice zakončily svou divizní sezónu na desátém místě. O to radostnější loučení s ročníkem to bylo po výhře nad favorizovanou Doubravkou před domácím publikem. Přes dvě stovky diváků tak sledovalo velmi stylové loučení se sezónou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start domácí nakopl

Domažlice do utkání vstoupily velmi stylově, a to především díky Františku Copákovi, který hned v první minutě vyslal svou pohotovou střelou domácí do vedení. Hosté se ještě nestačili ani rozkoukat, a rázem prohrávali o dvě branky. V deváté minutě zaznamenal smolnou vlastní branku David Novák, a domácí tak měli poměrně pohodlný náskok.

Doubravka ale dokázala utkání zdramatizovat, když v pětatřicáté minutě snížil na poločasových 2:1 Matýáš Uzlík. Domažlicím tak v první polovině utkání vyšel start a stálo při nich štěstí, naproti tomu Doubravka vyčkala na jednu ze svých příležitostí, a pohotově tak snížila na náskok pouhé branky.

Domažlice utkání dotáhly

Byl to ale poměrně dlouhý boj, ve kterém nebylo do poslední chvilky nic jasné. Doubravka se ve druhé půli zvedla, a svého soupeře do šancí pouštěla o poznání méně, což mělo za následek o poznání větší dramatičnost utkání samotného.

O jedinou branku druhé půle se postaral až v samotném závěru utkání Stanislav Staněk, který svou trefou v sedmaosmdesáté minutě udělal poslední tečku Domažlic za touto sezónou.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Nedvěd [-] (46. S. Staněk [-] ) - T. Holík [-] , F. Copák [-] (46. K. Jahn [-] ) , L. Janča [-] (46. V. Černý [-] ) , K. Bílik [-] (70. T. Soběhart [-] ) , D. Sedláček [-] , T. Korelus [-] , M. Hojda [-] , A. Vlček [-] (89. J. Kalný [-] ) , P. Voves [-]

SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - P. Krejčí [-] , D. Künstner [-] (62. M. Ungr [-] ) , J. Česák [-] , V. Světlík [-] , L. Vacata [-] , L. Roubal [-] , M. Uzlík [-] (84. M. Nový [-] ) , D. Novák [-] , D. Kalina [-] , V. Fleissig [-] (41. J. Krystl [-] )

ŽK: 45. D. Novák .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Glogar Lukáš - DOUBRAVA Jakub, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: výhra domácích

Byl bych sám proti sobě, kdybych dal jinak. Doubravka má ale kvalitní kádr, v čele se zkušeným Roubalem, takže aby mi tento tip vyšel, musíme na hřišti nechat vše. Snad se na závěrečnou naladíme třemi body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté potvrdí tabulkové postavení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích