Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přesnější muška znamenala konec nadějí Ostřešan


Branky


8

Holické béčko hostilo v nedělním slunečném odpoledni AFK Ostřešany v sestavě s Hráčem minulého kola Vlastimilem Křivkou. Po celý zápas domácí lépe kombinovali, hýřili pohybem a vytvářeli si mnoho šancí. Naděje AFK tak žila pouze do doby, než Holice zpřesnily mušku. Konečným výsledkem tak bylo jasné vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahazování šancí domácích

Na první gól se v Holicích nečekalo dlouho. Od první minuty totiž domácí zlobili hosty křídelními náběhy zejména rychlého Kovaříka. Tak se zrodila i úvodní branka. Kovařík s míčem pelášil po křídle, jeho střelu ještě Vahlstrom vyrazil do skrumáže před sebou. Ovšem pouze ke Kopřivovi, který odražený míč se štěstím vrátil do sítě - 1:0.

 V 15.minutě dostaly Holice výhodu přímého kopu z nadějné vzdálenosti. Míče se ujal Kopřiva a Vahlstrom se pouze díval, jak mu zvoní levá tyč.

Hostům příliš nevycházela kombinace, těžili spíše z náhodných rychlých brejků, tak jako ve 20.minutě, kdy si do středu rovnal na střelu míč Křivka. Trefil ale pouze obránce.

Jako houby po dešti se pak rodily šance Holických, ti si však trochu zahrávali s osudem, neboť jejich muška byla vychýlená.

Aktivní byl zejména Krpata, který akce vymýšlel s velkým přehledem a zásoboval Kovaříka s Černým pěknými přihrávkami. Právě Krpata ve 23.minutě nebyl daleko od druhého gólu, skvělým zákrokem se ale blýskl Vahlstrom. A pak ještě jednou tentýž hráč ve 27.minutě po rohu zamířil těsně vedle tyče. Šancím chyběla přesnost, střely šly kousek vedle od tyčí.

A pak přišel pro domácí dokonalý šok! Hosté byli v čekání, že se jim nějaký míč za obranu povede, trpěliví a odměna přišla v 29.minutě. Z první větší šance vyrovnali na 1:1. Křivka vyhrál silový a rychlostní souboj s obráncem a prudkou přihrávkou vyzval ke skórování Vohradníka.

Do konce první půle pak měli šance převážně domácí, nicméně Kovaříka už dobře hlídal Dufek.

 Ve 37.minutě se Jakub Černý sám divil, co nedokáže proměnit hlavičkou v gól. 

V samotném nastavení prvního poločasu ztratil míč Nevřala a byla z toho obrovská šance Holic dát branku do šatny. Jedlička, který nahradil Kopřivu, však vyslal střelu, kterou Vahlstrom skvěle vytlačil nad.

Zpřesněná mířidla stopla naděje na dobrý výsledek

Přestávka nezměnila nic na obrazu hry. Holice byly lepší, dobře kombinovaly a vytvářely si jednu šanci za druhou. Ostřešany si chvílemi musely připadat, jako by hrály v hokejovém oslabení.

A v okamžiku, kdy domácí zpřesnili mušku, začaly padat góly. 

Vedoucí branka přišla v 51.minutě. Ve vápně převzal přesnou přihrávku Černý a zblízka dokopl míč do brány - 2:1.

Přesto mohli hosté opět srovnat krok, když Vohradník v 54.minutě střílel těsně vedle. Byla to však pouze ojedinělá akce.

V 66.minutě skončil v bráně místo míče útočník domácích Černý, Vahlstrom totiž jemně přizvedl centrovaný míč právě před forwardem domácí rezervy.

Největší nebezpečí pro obranu Ostřešan přinášely zejména střílené centry, jeden takový si v 67.minutě srazil do vlastní brány jeden z beků AFK - 3:1.

V tu chvíli už to bylo pouze otázka, kolik branek v neděli Holice nastřílí. Čtvrtý zářez si připsal v 71.minutě Krpata, když technickou střelou do šibenice proměnil přihrávku velmi hbitého Jedličky.

V závěrečné desetiminutovce domácí zvolnili a do hry se dostávali čím dál častěji hosté. Snažil se zejména Křivka, ale toho po celý zápas velice dobře hlídal Valenta. V 80.minutě rychlý brejk hostů zastavil k jejich nelibosti rozhodčí, aby udělil žlutou kartu za faul. Měl ovšem poskytnout výhodu a právě Křivka se mohl řítit do přečíslení. 

Na konečném stavu však již aktivita Ostřešan nic nezměnila.



Sestavy


SK Holice B
O. Kroutil [-] - P. Kopa [-] (79. M. Roček [-] ) , M. Strnad [-] (71. O. Vojtěch [-] ) , V. Klasovitý [-] , Š. Černý [-] , J. Krpata [-] , A. Kovařík [-] , T. Kopřiva [-] (35. J. Jedlička [-] ) , R. Machatý [-] , J. Černý [-] (79. F. Hájek [-] ) , D. Valenta [-]

AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - V. Křivka [-] , V. Nekut [-] , J. Vohradník [-] (79. J. Pokorný [-] ) , L. Nevřala [-] , Z. Brus [-] (60. J. Čásenský [-] ) , L. Drbohlav [-] , O. Dufek [-] , P. Němec [-] , P. Hegyi [-] (71. J. Havlíček [-] ) , F. Krigovský [-]

ŽK: 13. P. Kopa , 80. D. Valenta - 74. O. Dufek , 77. V. Křivka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Bém Zdeněk - NAVRÁTIL Lukáš, ZBUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AFK Ostřešany | Pardubický | Pardubice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Vlastimil Halbich
Tip experta: výhra domácích

V minulém zápase Ostřešany vystřílely s námi všechen střelný prach a v Holicích prohrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích