Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fanoušci v Oldřišově viděli osm branek a výhru domácího týmu


5

Fanoušci na zápase Oldřišova s Orlovou se rozhodně nenudili. V utkání totiž padlo hned osm branek, přičemž po obratu se z vítězství nakonec radoval domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla lépe pro Orlovou

Orlová do zápasu vstoupila aktivně a odměnou jí byla první vstřelená branka v 8. minutě. O tu se postaral Michal Tomáš, jenž si našel propadený centr Deríka a střelou na zadní tyč překonal brankáře - 0:1. O 14 minut později dokonce Orlová zvýšila na rozdíl dvou branek. To, když se po velké chybě v rozehrávce obrany soupeře ocitl sám před brankářem David Jatagandzidis a střelou pod břevno nedal šanci Godulovi zasáhnout - 0:2.

 

Oldřišov se do tempa dostával pomalu, ale i přesto dokázal ve 42. minutě snížit na rozdíl jedné branky. Stalo se to po pěkné přihrávce Janíka, která doputovala až k Michalu Rubému, jenž z blízkosti obstřelil brankáře - 1:2. To také bylo z prvního poločasu vše, do šaten odcházeli spokojenější hosté z Orlové, kteří vedli 2:1.

 

 

Gólostroj v podání Oldřišova

Druhá půle už vypadala úplně jinak, jelikož byla plně v režii Oldřišova. Už v 50. minutě se domácí hráči dočkali vyrovnání poté, co nařízený pokutový kop proměnil Patrik Hartmann - 2:2.  Obrat pak Oldřišov dokončil v 64. minutě, kdy se z přímého kopu prosadil Denis Bořucký - 3:2.

 

Tato inkasovaná branka Orlovou položila, jelikož o pouhé čtyři minuty později přišel další zásah. Na rozdíl dvou branek zvyšoval Michal Píšala, který se nejlépe zorientoval ve vápně soupeře a z dorážky poslal míč do odkryté brány - 4:2.

 

Oldřišova v 77. minutě dokonce zvyšoval na 5:2 a to konkrétně svou druhou brankou Denis Bořucký, jenž v samostatném úniku překvapil brankáře střelou na přední tyč - 5:2. Orlová se pak v 83. minutě zmohla pouze na korekci skóre, o kterou se druhým gólem postaral David Jatagandzidzis 5:3.



Ohlasy k zápasu



FK Slavia Orlová - Lutyně
Jan Nowinski: Dnešní zápas jsme si prohráli sami. Od 22. minuty to bylo 2:0 pro nás a po pár minutách jsme neproměnili samostatný nájezd. Tam, kdyby padl gól na 3:0, tak si myslím, že bylo po zápase, ale nestalo se tak a hosté dvě minuty před poločasem snížili na 2:1. Byl to zápas dvou poločasů a v tom druhém nás domácí předčili v nasazení, navíc jejich góly padly po našich chybách. Za stavu 5:2 pro domáci to už byla z naší strany jen křeč a proto odjíždíme bez bodu.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
L. Godula [-] - O. Prokša [-] , F. Rother [-] , J. Fusek [-] (46. P. Uvíra [-] ) , P. Mezera [-] - K. Strakoš [-] (58. M. Píšala [-] ) , T. Manderla [-] , M. Rubý [-] (76. T. Latton [-] ) , J. Janík [-] (76. D. Hartoš [-] ) , P. Hartmann [-] - D. Bořucký [-] (87. P. Žídek [-] )

FK Slavia Orlová - Lutyně
J. Lipčák [-] - N. Derík [-] (72. A. Pochopeň [-] ) , Z. Zach [-] (63. D. Slowik [-] ) , F. Kondziolka [-] (72. T. Botur [-] ) , D. Jatagandzidis [-] , M. Tomáš [-] (19. D. Hanusek [-] ) , D. Dzida [-] (72. M. Maleňák [-] ) , J. Nowinski [-] , V. Czaicki [-] , P. Buchvaldek [-] , A. Šipula [-]

ŽK: 36. P. Hartmann , 36. D. Bořucký , 43. J. Janík , 45. P. Mezera - 26. A. Šipula , 38. Z. Zach , 77. J. Nowinski .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: LEVINGER Milan - TABÁŠEK Kamil, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích