1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice překvapivě obraly o body Dolní Datyně


Branky


7

I přes špatné tabulkové postavení Bolatice neskládají zbraně a obraly o body Dolní Datyně. Týmy si body rozdělily po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním poločase

Bolatice v utkání rozhodně nehrály druhé housle, což se nakonec odrazilo i na konečném výsledku. V 11. minutě dokonale zaskočily soupeře, když se rychle dostaly do vedení. To se po chybě v soupeřove obraně dostal do samostatného úniku Daniel Maršák, který šikovně obstřelil brankáře a otevřel skóre utkání - 1:0.

 

Zaskočené Dolní Datyně se ihned začaly tlačit za vyrovnáním, kterého se dočkaly ve 25. minutě. Zasloužil se o to Ondřej Maršál, jenž si naběhl na krásný pas Kaducha a uklidil míč do sítě - 1:1. To také bylo z prvního poločasu vše, týmy odešly do kabin za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli branka nepadla

Dolní Datyně se rozhodně nechtělo smířit s pouhou remízou s posledními Bolaticemi a tlačily se za obratem. Dobře fungující obrana domácích už ale žádnou inkasovanou branku nepřipustila.

 

Konečná remíza tak znamená zisk čestného bodu pro Bolatice, naopak mírnou komplikaci pro Dolní Datyně. I přesto hosté stále zůstávají na sedmé příčce tabulky.



Sestavy


FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Šula [-] , P. Boček [-] (60. D. Skroch [-] ) , J. Šamárek [-] , D. Sikora [-] , J. Slivka [-] (64. R. Plaček [-] ) , Š. Ševčík [-] , D. Maršák [-] (80. M. Mac [-] ) , F. Hluchník [-] (80. M. Sikora [-] ) , J. Gaida [-] , V. Baránek [-] (80. P. Řehánek [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
R. Jaška [-] - Z. Novotný [-] , D. Máša [-] , M. Střižík [-] (87. V. Masopust [-] ) , A. Kučera [-] , K. Rozsíval [-] , T. Kaduch [-] , J. Cenek [-] (46. T. Kodenko [-] ) , K. Matyska [-] , V. Kudláček [-] , O. Maršál [-]

ŽK: 87. D. Skroch - 34. K. Matyska , 68. O. Maršál , 86. M. Střižík .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - GAŃCZARCZYK Tomáš, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Lukáš Kollek
Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji vyrovnaný zapas, který by se ale nakonec mohl přetavit ve výhru hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů