1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nasadili do utkání 4 ,,hokejky´´ ,ale expert kola měl pravdu !


Branky


91. R. Suszka - 57. S. Brož , 76. M. Šigut
6

Zápas kola i tak by se dal nazvat tento souboj na jaro dvou úspěšných týmů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili lépe do zápasu a hosté se spíše hledali

Domácí vstoupili do zápasu lépe, více byli na míči a hosté se spíše hledali. Na soupisce pro dnešní utkání figurovali 4 hokejsté což pro těžký terén v utkání bylo ideální. Ovšem dlouho se nic moc nedělo, hrálo se o každý balon natvrdo. A na těžkém terénu vázla fotbalovost. Z ničeho nic přišlo ve 30.min varování od domácích když trefili břevno. V poločase se, ale hrálo bez branek.

 

 

Hosté byli za snahu odměněni góly

Dominik Kopec: ,,A teď zase ta stejná básnička, o poločase jsme si řekli, že budeme chtít hrát více po zemi. A zase nám to vyšlo, dali jsme dva góly a zápas jsme už jen dokopali dokonce. ´´.

 

Domácí byli aktivnější, lepší i tvrdší, ale góly začali dávat hosté. Po jednom z rychlém brejku se v 57.min trefil Samuel Brož 0:1 a v 76.min zvýšil Matěj Šigut. Hra se ještě změnil spíše v boj než fotbal a domácí korigovali až v samotném závěru, kde se v 90.min k odraženému míči z rohu dostal Radim Suszka a už jen zmírnil prohru domácích 1:2.

A tak domácí i přes velkou převahu a solidní sestavu doma podlehli Metylovicím 1:2. Expert kola Robin Koláček si tak píše další úspěšný tip do své tabulky. Zde jeho předzápasové oko: V tomto utkání již vojkovické „hokejky“ tvrdě narazí na mantinel a rozjeté Metylovice jim uštědří první porážku v jarní části. Tip výhra hostů.

 

autor fotek: Veronika Dužíková 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vojkovice
Mario Pastorek (hráč): ,,Terén strašný, spíš boj než fotbal, mysleli jsme si, že vyhraje zvláště v té sestavě. Byli jsme lepší celý zápas, ale vytvořili jsme si snad jen 2-3 šance. No budeme muset vyhrát v Tošankách.´´

SK Metylovice
Dominik Kopec (hráč): ,,A my jsme rádi, že odjíždíme s plnými body. Zapas ve výsledku byl pro oko diváka nekoukatelný, hrála se taková holomajzna. Věříme, že se nám podaří vyhrát i následující zapas, který odehrajeme doma proti Návsi. Nejlepším našim hráčem byl Marek Bílek, který převedl precizní výkon, kdy svými obranými zákroky nepustil soupeře ke hře. Nejlepším hráčem hostů byl hráč s číslem 15 Sušovský Martin.´´



Sestavy


TJ Sokol Vojkovice
P. Tesarčík [-] - M. Krutil [-] , P. Slaminka [-] , T. Němec [-] , M. Sušovský [-] , A. Puzoň [-] , R. Suszka [-] , P. Němec [-] , M. Stříž [-] , J. Fára [-] , O. Sluštík [-]

SK Metylovice
F. Hradečný [-] - V. Velička [-] , M. Kisza [-] , M. Bílek [-] , M. Garba [-] , M. Svobodník [-] , D. Kopec [-] , M. Mohyla [-] , M. Šigut [-] , L. Halata [-] , M. Trybula [-]

ŽK: 26. J. Fára - 89. V. Velička .
Hráči zápasu: M. Sušovský - M. Bílek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VYKOPAL Štěpán - MALINOVSKÝ Jiří, MUDRA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

David Smítal

Expert: Robin Koláček - hráč - Nošovice
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání již vojkovické „hokejky“ tvrdě narazí na mantinel a rozjeté Metylovice jim uštědří první porážku v jarní části. Tip výhra hostů.