0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice domácí Mosty do ničeho vážnějšího nepustily


Branky


45. H. Bigas , 49. J. Roháček , 56. J. Červeňák (p.)
8

Janovice domácí Mosty do ničeho vážnějšího nepustily a s přehledem si odvážejí 3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté diktovali tempo hry, udeřili až těsně před pauzou

Hosté z Janovic přijeli jen ve 12 lidech což je poslední dobou docela módní hit. A na horkou půdu domácích Mostů přijeli i bez Holiše či Szkutka. Domácím menší hřiště hřiště více vyhovuje, kdy je fotbal plný soubojů a standartek. Janovice se ale snažily hrát svůj fotbal a dá se říci, že celý zápas měli pod kontrolou. 

 

Prvních 30min se domácí ještě drželi, ale pak jakoby hosté přidali obrátky. Domácí tedy spoléhali na souboje a standartky, ale k ničemu vážnějšímu se nemohli dopracovat. Hosté měli dobré šance, ale bez úspěchu.

 

A tak když už se zdálo, že se půjde do kabin bez branek, tak ve 45.min po pěkné kombinaci na pravé straně si našel na hranici vápna prostor Hynek Bigas a bombou k tyči nedal brankáři šanci ani zareagovat 0:1.

 

 

Hosté hru kontrolovali

Hosté zvýšili na 0:2 hned ve 49.min po další pěkné kombinaci na pravé straně, kde dostal balón na nohu Jan Roháček a i s hráčem na zádech se dokázal vymotat a vstřelit branku. 

 

Další branku vsřelili hosté v 56.min po chybě domácí obrany. Nejprve udělal chybu domácí brankář, kterému vypíchil míč Červeňák a dával by míč skoro do prázdné brány. Brankář domácích ho stáhl k zemi a pískala se penalta. Tu sám proměnil Jiří Červeňák a upravil tak skóre na 0:3. 

 

Domácí se ještě snažili dlouhýmy nákopy něco vymyslet, ale to si hostující obrana pohlídala. A tak si Janovice zaslouženě odváží 3 body a čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Přemysl Szlaur (trenér): ,,S Janovicemi jsme dokázali držet krok prvních 30min. Pak soupeř vzal otěže do svých rukou, kdy nám dokázal dát branku do šatny a hned i na začátku druhého poločasu. Zbytek zápasu se už hrál jen v režii Janovic. Chtěl bych vyzdvihnout Marka Szotkowského, který neprohrál jediný souboj ve vzduchu.´´

TJ Janovice
Hutník Robert (hráč): ,,Přijeli jsme ve 12 lidech jenom, absence ze základu Holiš a Szkuta, hřiště bylo menší, takže spíš soubojový fotbal, ale snažili jsme se hrát svůj fotbal, prakticky od začátku jsme hru celkem kontrolovali, soupeř za cely zapas neměl ani jeden střelecký pokus na bránu a podali jsme strašně vyzrálý a zodpovědný výkon a zaslouženě vyhráli. Hráč utkání je těžké, fakt to byl hlavně týmový výkon, ale asi bych to dal Láďa Boor, v únoru v přípravě se zranil, vazy v kotníku a teď už je zpět a dneska hrál dobře, přeskakoval dobře útočníky a nenechal je hrát a má i asistenci na gól jako pravý bek super.´´



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - A. Puczok [-] , M. Pospěch [-] , M. Bednár [-] , F. Žídek [-] , J. Szotkowski [-] , L. Bednár [-] , V. Černoch [-] , M. Samiec [-] , M. Szotkowski [-] , O. Jochymek [-]

TJ Janovice
L. Kozel [-] - J. Boor [-] , J. Červeňák [-] , J. Talaš [-] , M. Juříček [-] , J. Roháček [-] , J. Adámek [-] , R. Hutník [-] , D. Roháček [-] , V. Hroch [-] , H. Bigas [-]

ŽK: 78. F. Malik - 83. J. Adámek .
Hráči zápasu: M. Szotkowski - J. Boor .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERNÁT Marek - ŠULOVSKÝ Milan, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Horká půda, kde domácí nedopřejí soupeři ani jeden metr zadarmo. Janovice budou chtít udržet druhé místo v tabulce ovšem nečeká je nic lehkého. Tuším menší překvapení a jednobodový zisk domácích a ztrátu hostů.