2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíkov si odváží důležité body a stoupá tabulkou


Branky


8

Od první minuty si hosté šli za vítězstvím a odčnili tak nepovedený domácí výkon 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů, ale do kabin za stavu 1:1

Po nezdařeném výkonu Milíkova, který doma doslova odevzdal všechny body Vojkovicím přišel čas reparátu na půdě Smilovic, od kterých se dá na jaře čekat ledacos. Jejich vyrovnané výsledky nad týmy z přední části tabulky nelze přehlédnout a tak vkládali naděje do zápasu obě mužstva.

 

Tempo hry však začali diktovat hosté od první minuty a to i díky kombinační hře a držení míče. Milíkov si vytvářel gólové příležitosti, ale z velkého množství vzešla v prvním poločase pouze jedna branka, a to právě hned z úvodu, když se v 7.min po krásném stříleném centru Jakuba Sikory prosadil hlavou Jakub Lojek.

 

Domácí vsadili na brejky a dlouhé míče až za stoperskou dvojici, ale se vším si defenziva hostů poradila. Smilovice tak udeřili ve 21.min po autovém vhazování, kdy se v pokutovém území vytvořila mlýnice, ve které si našel odražený míč nejrychleji Štěpán Stašák 1:1. Do poločasu už se skóre i přes převahu hostů neměnilo.

Trpělivost růže přináší, v tomto případě body pro hosty

Druhý poločas byli hosté trpěliví a drželi se své nastavené taktiky. Ta jim přinesla ovoce a v 56.min po dobrém zákroku domácího brankáře Galacze, dorážkou vrátil hostům vedení opět Jakub Lojek 1:2.

 

Zápas se začal odehrávat především na obrané polovině domácích, jenže produktivita Milíkova dřela. Uklidnění pro hosty přišlo v 76.min, když dovršil svou třígolovou krasojízdu Jakub Lojek 1:3.

 

Ačkoliv se zdálo, že zápas dojde v poklidu do svého cíle, v 87.min zdramatizoval po pěkné průniku ze strany a nenápadné střele Zdeněk Minář 2:3. Domácí pak vsadili vše na ofenzívu, ale nakopávané míče defenziva Milikova odvratila. Milíkov si tak odvezl plný počet bodů.

 

Děkujeme autorce fotografií Dianě Lojek !!!



Ohlasy k zápasu


SC Smilovice B
Martin Lipowczan (hráč): ,,Máme bohužel vinou zranění a pracovních povinností mírnou personální krizi. Kluci i tak zaslouží pochvalu za to, jak zápas krom začátku odmakali. Porazil nás jediný hráč, i když jsem na něj před zápasem upozorňoval. Když nebyl Kuba Lojek na hřišti, byl Milíkov poloviční. Příští zápas zmobilizujeme síly a věřím, že utkání zvládneme. Nejlepší hráč krajní záložník autor prvního našeho gólu, Štěpán. Dal gól, pracoval dobře s míčem, zblokoval hodně střel a byl nebezpečný směrem dopředu.´´

TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Ačkoliv mohlo být skóre o dost vyšší, jsem především rád za naši předvedenou hru, která dávala smysl. Odprostili jsme se od nakopávaných míčů a byli trpělivý v kombinaci. Při inkasování branek nám chyběl důraz a nebylo to na jaře poprvé, takže je čas na tomto detailu zapracovat. Za Smilovice si zaslouží pochvalu brankář. Za nás určitě třígólový Jakub Lojek. Zmínit bych však chtěl i útočníka Lukáše Jíchu, který musel nahradit našeho zraněného brankáře. Dirigoval si obranu, nestál na čáře a byl aktivní. Dobrá práce.´´



Sestavy


SC Smilovice B
R. Galacz [-] - J. Kyselý [-] , Š. Stašák [-] , M. Motyka [-] , D. Balvar [-] , T. Smolka [-] , M. Lipowczan [-] , T. Košút [-] , J. Lipowczan [-] , Z. Minář [-] , M. Sikora [-]

TJ Milíkov
J. Sikora [-] - J. Lojek [-] , M. Samiec [-] , D. Fuják [-] , T. Sikora [-] , V. Peter [-] , D. Haratyk [-] , D. Žabka [-] , O. Mato [-] , T. Laba [-] , J. Sikora [-]

ŽK: 39. J. Lipowczan , 70. M. Lipowczan - 81. O. Rakovski .
Hráči zápasu: Š. Stašák - J. Lojek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: POKORNÝ Tomáš - BERNÁT Marek, MUDRA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tento zápas musíme zvládnout. Netuším, zda soupeři nepomůžou kluci Áčka, ale na to dívat nemůžeme. Když půjdeme do zápasu s pokorou odhodláním a zdravou agresí, odvezeme si tři body.