0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V ,,gorolském´´ derby Hrádek vyloupil Milíkov


Branky


7

V ,,gorolském´´ derby Hrádek vyloupil Milíkov. Milíkovu to doma na jaro nejde a ztrácí body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříznivé počasí odradilo diváky, Milíkovu to doma nejde

Utkání, které se odehrálo v Milíkově slibovalo pikantní momenty , protože přicestoval nedaleký Hrádek. Další z ,,gorolských´´ zápasů, průběh zápasu se tak měl odehrávat v duchu derby . Nepříznivé počasí a vlezlá zima však větší počet diváků zřejmě odradil a hrálo se tak v komornější atmosféře. Ta se přenesla i do samotného zápasu, který byl bez potřebného náboje.

 

A jak už bývá u Milíkova zvykem, inkasoval z první šance soupeře, když po špatně rozehrané pětce, se řítil Hrádečtí do situace dva na jednoho a hned ve 4.min František Martynek otvírá skóre zápasu 0:1. Milikov si tvořil šance, ale opět doplatil na zbrklost v koncovce. Hosté chtěli hrozit z dlouhých míčů za obranu, ale všechny vysoké míče defenziva domácích pokryla. Do poločasu se tak skóre nezměnilo.

 

 

Hostům pomohl skvělými zákroky Stach

Ve vlažném tempu zápas pokračoval i ve druhém poločase, a po ojedinělé šanci se opět radoval Hrádek. Druhou branku hostů přidal v 50.min Bogdan Borski 0:2. Domácí už pak hráli hodně jednoduše a to pomocí dlouhých nákopů, ale bez výsledku. A ačkoliv se domácí snažili do posledních minut, gól však jejich domácí příznivci neviděli, i díky dobře chytajícímu Stachovi. 

 

Milíkovu to doma na jaro nejde, čehož využil Hrádek a vyloupil tak Milíkov v ,,gorolském´´ derby. Domácí tak ve středu přivítají vedoucí Nebory a na kom jiném si zpravit chuť a vytáhnout se doma než proti vedoucímu celku. Hrádek čeká další derby, tentokrát doma proti Bukovci.



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Kdybych byl profesionál, tak bych použil klasické fráze. Takhle však můžu říct, že jsem opravdu pěkně nas*ný. Zápas jsme si už po několikáté po*ělali sami. Inkasovali jsme branku naši vinou už ve 4.minutě. Po deseti minutách se změnila organizace na hřišti, kterou řešíme před zápasem půl hodiny. Kombinační hra ze Smilovic se úplně vypařila, v útočné fázi nám chyběla přesnost, důraz a větší hlad. Momentálně na domácí půdě body doslova darujeme. A teď nás čekají Nebory. Z našich řad se mi líbil nejvíc Laba, z Hrádku brankář Stach, který udržel čisté konto.´´




Sestavy


TJ Milíkov
L. Jícha [-] - J. Sikora [-] , T. Laba [-] , A. Samiec [-] , O. Rakovski [-] - D. Žabka [-] , T. Sikora [-] , O. Mato [-] , D. Haratyk [-] , D. Fuják [-] - M. Samiec [-] -

TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - P. Hudzieczek [-] , L. Liberda [-] , M. Szuscik [-] , L. Raszka [-] - L. Marosz [-] , M. Sikora [-] , T. Suszka [-] - B. Borski [-] , F. Martynek [-] , J. Szturc [-]

ŽK: 43. J. Rusz , 63. B. Borski , 90. M. Sikora .
Hráči zápasu: T. Laba - D. Stach .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: ŠAŠINKA Jan - PODAŘIL Michal, CHREN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Domácí splní roli favorita.