M. Pužík 12. (vl.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod s příchutí smůly: Komárov sahal po vítězství, nakonec odvezl remízu


Branky


12. M. Pužík (vl.) - 28. V. Zítek
19

Utkání na hřišti Českého Krumlova sebou přineslo velmi nepříjemné počasí, které bylo pro toto kolo v podstatě symbolické. Jakkoli déšť v posledních letech možná není typickou symbolikou začínajícího srpna, krátce a stručně- byl tam. Týmy si tak musely poradit s mokrým, ale dobře připraveným terénem, který nachystal poměrně zajímavé utkání s průběhem, který zanechal smířlivý stav, ale také jistou míru smutku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov si cestu za body zkomplikoval hned v úvodu

Ač hosté platili za velmi aktivní tým, který měl v plánu od první minuty diktovat průběh hry, jejich cesta za body se zkomplikovala hned po úvodním rozkoukání se. Ve dvanácté minutě totiž Michal Pužík zaznamenal velmi kuriózní, avšak smolný, vlastní gól, který tak na úvod poměrně výrazně pohladil po tváři škodolibé diváky, kterých v tu chvíli jistě bylo u hřiště dost.


Od této branky se hra uklidnila, a tak mohl započnout hon hostujícího celku za obratem celého duelu. Tato snaha nakonec snesla ovoce relativně brzy, a sice v osmadvacáté minutě, kdy se prosadil Vojtěch Zítek. Dokázal tak, že Komárov umí trefit tu správnou ze dvou branek, a zařídil velmi důležité vyrovnání, které vydrželo až do konce tohoto utkání.

V druhé půli nátlak domácích

Domácí se v druhé polovině utkání stali týmem, který měl herní převahu. Dokázali si vytvořit hned několik šancí, a hosty musel několikrát zachránit až gólman Bleha. V závěru utkání přišel ze strany Českého Krumlova další nátlak, který ale brankou neskončil. Oba celky se tak rozloučily remízou, která asi nejvíce odpovídala výkonu po odehraných 90 minutách.



Ohlasy k zápasu



FK Komárov
Luděk Kaufman: Celé utkání se odehrálo na velmi mokrém, ale dobře připraveném terénu. Úvod byl z obou stran velmi opatrný a vyrovnaný co do počtu šancí. Potom jsme ale obdrželi velmi kuriózní vlastní gól, který utkání trochu otevřel. Do poločasu se nám ale podařilo vyrovnat po kombinaci Mojdl-Vokáč-Zítek, takže se do kabin šlo za vyrovnaného stavu. V druhé půli měli trochu převahu domácí, nás musel dvakrát podržet až brankář. Dokázali jsme si vytvořit ještě jednu tutovku, kterou jsme ale nevyužili, a tak domácí v posledních dvaceti minutách mohli předvést velký nátlak, ze kterého ale, kromě jedné šance, nic nevytěžil. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - Z. Kuna [-] , A. Parakhnenko [-] (89. D. Poláček [-] ) , L. Vávra [-] (25. O. Matuška [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Trmal [-] , R. Ryneš [-] , M. Matušek [-] , P. Vaněk [-] (75. M. Trapl [-] ) , J. Kabele [-] , R. Kolář [-]

FK Komárov
O. Bleha [-] - P. Ženíšek [-] , V. Lehedza [-] , V. Zítek [-] (83. V. Krejča [-] ) , J. Mojdl [-] , D. Klimeš [-] , A. Vokáč [-] , A. Vokáč [-] (61. T. Srp [-] ) , O. Lang [-] , M. Pužík [-] , T. Břížďala [-]

ŽK: 76. P. Ženíšek , 89. V. Krejča .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Šálková Helena - MATYŠ Jakub, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: remíza

O těchto týmech jsem během pauzy moc neslyšel, jen Krumlov hrál doma nějaký pohár. Myslim si, že tady bude remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích