J. Mojdl 88. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 10:30

2.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divácké peklo v Komárově! Pět stovek diváků sledovalo výhru domácího celku


Branky


88. J. Mojdl (p.)
23

Doslova divácké peklo v pekle okusili fotbalisté plzeňského Petřínu. Na pět stovek diváků sledovalo velmi zajímavou bitvu mezi domácím Komárovem a Plzní, která úvod do divizní zvládla za tři body. Komárov z prvního utkání nesl remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branky

Bez branky a navíc velmi vyrovnaně. I tímto způsobem by se dalo velmi jednoduše popsat počínání obou celků v první půli. Domácí, taženi velmi lákavou diváckou kulisou, předváděli velmi zajímavou hru, která přinesla nemálo brankových příležitostí. Žádná z nich ale nebyla využita, a tak se fanoušci museli vyrovnat nejen s velmi teplým počasím, ale také s remízovým stavem, který platil po celých 45 minut první půle.

Utkání rozhodla penalta

Jak první půle skončila, tak velmi ladně pokračovala druhá. Vyrovnaný boj, kde hosté možná o něco více drželi míč, ale více ze hry měli domácí, kteří i nadále dokázali tvořit další a další šance.


Samotné utkání bylo rozhodnuto až v závěru, kdy rozhodčí nařídí pokutový kop pro domácí. Tuto velkou šanci v 88. minutě využil Jan Mojdl, a zařídil tak další bodový zisk pro Komárov, který se, i po remíze v prvním kole, nachází na průběžném pátém místě. Petřín Plzeň je na místě devátém.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Luděk Kaufman: Zápas se hrál ve velkém horku, ale oba týmy hrály dost aktivně. Petřín možná trochu více oticky držel balón, ale ze hry jsme měli více my, tvořili jsme šance, a byli nebezpeční. Šance jsme ale nedokázali využít. V 86.minutě pak utekl Marek Nedvěd, naše nova posila, po pravé straně, zbavil se obránce, který ho pak ve vápně fauloval a kopali jsme penaltu. Tu zkušeně proměnil Mojdy a rozhodl tak o plném bodovém zisku pro náš tým.




Sestavy


FK Komárov
O. Bleha [-] - P. Ženíšek [-] , V. Lehedza [-] (82. T. Srp [-] ) , J. Lukavský [-] , D. Klimeš [-] , T. Břížďala [-] , A. Vokáč [-] , V. Zítek [-] (66. M. Nedvěd [-] ) , O. Lang [-] , M. Pužík [-] , J. Mojdl [-] (89. V. Krejča [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] , D. Heller [-] , P. Bednář [-] , P. Klich [-] , J. Mudra [-] , J. Vodrážka [-] (76. M. Vanc [-] ) , J. Treml [-] (76. A. Kohout [-] ) , J. Flachs [-] (84. J. Tětek [-] ) , L. Maxa [-] (88. L. Kotěšovec [-] ) , Z. Šimáně [-] (76. D. Voves [-] )

Počet diváků: 462. Rozhodčí: Hes Filip - ADÁMEK Filip, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2023 11:31
Bylo by vhodné doplnit ohlasy po utkání i z druhé strany. Dočetl jsem se, že to bylo údajně “pojištěný” (jako vždycky). Komárov už začíná “smrdět” více lidem a to nebude náhoda. Ostuda fotbalu, kde je fevoluce?
Dominik Síbr

Expert: Ondřej Lang
Tip experta: výhra domácích

Budeme doma chtít určitě bodovat, Plzeňáci jsou určitě favoriti, ale budou mít v nohách středeční MOL Cup s Robstavem,tipuji, že by nám to mohlo hrát do karet.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Komárov i loni trápil favority a v tom to zápase to odnese plzeňský Petřín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů