0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zákopová válka na Hořovicku: Urputný souboj obran skončil remízou


Branky


19

Velice vyrovnaný duel, kterému naprosto odpovídal výsledek utkání. Hořovice se utkaly s Doubravkou, což již lze nazvat za tradiční souboj dvou divizních stálic. Pro tentokrát se jednalo o velmi vyrovnaný boj, který vyrovnaně začal, vyrovnaně pokračoval, a vyrovnaně skončil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj nabídl spíše defenzivu na šestnáctkách

První polovina utkání byla velice vyrovnaná, a tak jsme se v podstatě nedočkali žádného velkého překvapení. Většina šancí byla eliminována v dostatečné vzdálenosti od obou ten den hrajících brankářů, a tak by se s nadsázkou dalo říct, že jsme sledovali velmi dobře laděný defenzivní fotbal, kterému nechybělo nic, kromě nějaké pořádné šance, která by bezesporu první půli okořenila.


Po 45 odehraných minutách tak platil zcela vyrovnaný stav, který bezezbytku odpovídal průběhu první půle.

V druhé části několik málo šancí, branka ale ne

Domácí ve druhé půli byli přeci jen o něco aktivnějším týmem, který dokázal vytvořit několik, poměrně zajímavých, akcí. Z těchto příležitostí ale branka nepadla. Nejaktivnějším hráčem druhé části utkání byl zajisté Záluský, který nejdříve trefil tyčku, a následně neproměnil samostatný únik z úhlu.


Domácím Hořovicím tak po tomto utkání patří průběžná pátá příčka tabulky, Doubravka je osmá, a její série remíz se protáhla na 3 v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš: Dnes musím říct pro mě zvláštní zápas, po dlouhé době jsem byl kvůli lehčímu zranění mimo hřiště. Zápas se odvíjel tak, jak jsme čekali, byl to spíš urputný boj mezi šestnáctkami v první půli, bez nějakých větších šancí, ale kluci to odpracovali poctivě. Jediná šance byla na naší straně z kopačky Wackera, ale když obešel stopera a postupoval sám, bohužel si balón více ukopl a gólman stihl vyběhnout. Druhá půle byla podobná, chvíli jsme se hledali kolem 60 minuty, ale pak jsme mohli zápas rozhodnout v posledních 15 minutách, nejdříve střela do tyčky ze střední vzdálenosti od Záluského a po chvíli stejný hráč výborně naběhl a šel trochu z úhlu sám, bohužel gólman ho vychytal. Soupeře jsme do žádné větší šance nepustili, za celý zápas měl dvě tři pološance, které skončily mimo. Bod i tak asi bereme, byl to těžký zápas, s Doubravkou je to vždycky přetahovaná o každý metr hřiště. Teď se pokusíme přivést body z dalšího těžkého zápasu venku na Aritmě




Sestavy


SK Hořovice
O. Beran [-] - O. Bělohlávek [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] (64. F. Čapek [-] ) , M. Záluský [-] , P. Bašík [-] (46. T. Kos [-] ) , M. Kuška [-] , Š. Šíma [-] (64. R. Vokůrka [-] ) , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - L. Vacata [-] (46. D. Novák [-] ) , M. Mlynařík [-] , R. Novák [-] , M. Nový [-] (78. V. Fleissig [-] ) , J. Česák [-] , J. Blažek [-] (46. D. Hendrych [-] ) , L. Roubal [-] (66. D. Kalina [-] ) , M. Uzlík [-] (72. V. Světlík [-] ) , P. Zajíček [-] , P. Krejčí [-]

ŽK: 56. L. Puchmertl , 80. L. Vostárek , 88. R. Vokůrka - 69. D. Novák , 90. D. Hendrych .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Havel Tomáš - BAHNÍK Martin, ŠVEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích