1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 14:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov se se Dvorem rozešel po bodu


Branky


11

Rychnov přerušil vítěznou vlnu exdvizního Dvora a na domácím hřišti s ním uhrál remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V první půli se hrál vyrovnáný fotbal, žádný tým si však nevypracoval vyloženou příležitost a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Vítebský parádní ránou vystřelil Dvoru bod

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, když v 53. minutě vypíchl chybnou rozehrávku hostů Dominik Veselý, který si narazil s Romanem Zajíčkem a postupoval sám na gólmana Matulu. Ten jeho pokus ještě dokázal vyrazit, ovšem vyražený míč se dostal do míst, kam nabíhal Filip Široký a ten bezproblémů dorazil míč do sítě, jednalo se o premiérovou branku mladého rychnovského hráče v krajském přeboru.

 

Hosté na  úvodní branku dokázali reagovat v 65. minutě, kdy parádní střelou z přímého kopu David Vítebský vymetel pavučiny v levé šibenici Tobiškovi branky. Další branka nepadla a týmy se tak rozešli smírně po bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Od exdivizního Dvora jsem upřímně čekal trochu víc. Byli jsme více než důstojným soupeřem. Utkání mohlo skončit jakýmkoliv vysledekem, ale bod s pokorou bereme. Škoda jen nevyužitých šancí, mohlo být veseleji. Gratulace k premiérové trefě Filipu Širokému!

TJ Dvůr Králové nad Labem
Tomáš Otradovský, sekretář: V úmorném horku se zrodila dle mého názoru naprosto zasloužená remíza. První poločas se odehrával mezi oběma šestnáctkami bez vyložených brankových příležitostí. Po pauze jako první udeřil soupeř, nám se naštěstí podařilo brzy vyrovnat nádhernou brankou kapitána Vitebského. Cenný bod ze hřiště kvalitního soupeře.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - J. Kocman [-] , J. Nosek [-] , J. Kábrt [-] , Š. Vacek [-] - V. Lihařík [-] (71. T. Markovič [-] ) , D. Veselý [-] , J. Lukášek [-] (65. M. Červinka [-] ) , M. Rücker [-] - F. Široký [-] (71. J. Šťovíček [-] ) , R. Zajíček [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - T. Picha [-] , D. Sojka [-] (46. F. Horák [-] ) - M. Hruška [-] , T. Formánek [-] (46. T. Byron [-] ) , M. Janata [-] , P. Šťastný [-] - D. Machatý [-] (46. L. Mertlík [-] ) , F. Machač [-] (74. D. Žaba [-] ) , D. Vitebský [-] (78. O. Hynek [-] ) , L. Trnka [-] -

ŽK: 54. M. Rücker , 64. J. Kábrt , 84. M. Červinka - 69. F. Horák , 85. D. Žaba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trejbal Adam - HALEŠ Vladan, JEDLIČKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, ze Rychnov využije domácího prostředí a vyhraje těsně 2:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích