1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 14:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice si veze s Chlumce všchny body


Branky


52. J. Labík - 14. J. Labík (vl.) , 20. M. Vítek , 47. M. Jedlička , 91. R. Dostálek
9

Solnice se v Chlumci dobře naladila na nadcházající derby s Rychnovem, když si odvezla tři body za výhru 1:4, i přesto, že větší část druhé půle hráli v deseti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá první půle Solnice

První branka zápasu padla ve 14. minutě, když si Labík nešťastně srazil do vlastní sítě centrovaný míč z rohového kopu. Ve 20. minutě udeřili hosté podruhé, když Ptáček centrem za obranu našel rozběhlého Vítka. U míče byl sice dříve domácí gólman Kukal, ale míč mu vypadl a Vítek neměl problém doklepnout míč do sítě. Solnici se podařilo ještě vstřelit gól do šatny, když Krolop parádní přihrávkou našel Motla, který krásným obloučkem na zadní tyči našel nabíhající kapitána Jedličku a ten bez problému hlavičkou dostal míč do sítě.

Solnice i v deseti dotáhla zápas do vítězného konce.

Solnice byla více na míči i na začátku druhé půle, ale jako první udeřili domácí, kdy nejprve Kučera obešel dva solnické hráče a přihrávkou našel ve vápně Labíka, který nechytatelnou střelou do šibenice překonal Lehkého. V 62. minutě Josef Krolop zatáhl za záchrannou brzdu, když před vápnem srazil Labíka, který by jinak postupoval sám a uviděl za to červenou kartu. Následující přímý kop těsně minul Lehkého branku. Domácí nedokázali přesilovku využít a v samotném závěru střídající Dostálek bombou pod břevno stvrdil solnickou výhru.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - M. Tichý [-] , L. Pánek [-] - O. Jansa [-] , V. Cholasta [-] , J. Veselský [-] (72. P. Hajský [-] ) , J. Kučera [-] - J. Labík [-] (85. D. Šafránek [-] ) - R. Čáp [-] (46. V. Dvořák [-] ) , J. Dítě [-] (46. J. Vopátek [-] ) , J. Ludvík [-] (72. T. Divišek [-] )

SK Solnice
J. Lehký [-] - M. Vítek [-] (73. R. Dostálek [-] ) , L. Pavlíček [-] (62. J. Jaroš [-] ) , D. Valášek [-] (73. O. Tobiška [-] ) , J. Nejman [-] , D. Motl [-] , J. Krolop [-] , D. Volf [-] (62. L. Dymák [-] ) , P. Nosek [-] (83. M. Ptáček [-] ) , M. Jedlička [-] , R. Ptáček [-]

ŽK: 24. J. Kučera , 42. R. Čáp , 81. T. Divišek . ČK: 63. J. Krolop .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: NOVOTNÝ David - ERLEBACH Jiří, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jiří Hladík
Tip experta: výhra hostů

Těžký zapas na tipovaní, ale Solnice zvládne napravit domácí ztrátu s Dobruškou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů