Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 13:30

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod naděloval v Dobrušce


Branky


9

Náchod v posledních kolech hraje v dobré formě. Svoji vítěznou šňůru prodloužil i v zápase s Dobruškou, kterou porazil jasně 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólostroj v první půli

Na úvodní branku čekali diváci do 15. minuty. Domácí obrana sice dokázala odvrátit Simonův centr, ovšem pouze do míst, kde stál náchodský kapitán Havlena a ten pěknou střelou překonal Pěničku. Ve 20. minutě Náchod vedl již 2:0 a opět na tom měli podíl Simon s Havlenou. Havlena předal míč Simonovi, který našel ve vápně Zabrzeskiho a ten se nemýlil. Hosté byli přichuti a o čtyři minuty později Vančák pěknou kolmicí za obranu našel Rojšla a ten s přehledem proměnil. Na poločasových 4:0 upravil ve 27. minutě krásnou trefou Simon.

I druhá půle byla v režii Náchoda

Náchod vstoupil aktivně i do druhé půle, když v 51. minutě Havlena zpětnou přihrávkou našel Čejchana a ten bez problému dostal míč do sítě. Náchod si vysoký náskok pohlídal a z Dobrušky si tak zaslouženě odvezl tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Na dobře hrající a zlepšující se Náchod jsme dnes neměli a nemohli jsme mu konkurovat. Důležití hráči nám chyběli a sestavu jsme lepili se zraněnými. Přesto je třeba pochválit hráče, kteří museli zaskočit za snahu, ale zároveň vyzdvihnout aktivní hru hostů, která má rozum.

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Utkání jsme rozhodli již v prvním poločase, kdy jsme vstřelili čtyři branky. Ve druhé půli jsme přidali další gólovou pojistku a výsledek jsme si dokonce již pohlídali. Domácí jsme za celé utkání k ničemu nepustili, měli pouze dvě střely z 30 - 35 metrů a ty v pohodě kryl náš gólman. Domácím jsme oplatili jejich výhru u nás v podzimní části.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Čančara [-] , V. Bílek [-] (46. K. Krištof [-] ) , D. Doucek [-] , J. Žahourek [-] , L. Světlík [-] (81. M. Jirásek [-] ) , A. Hašek [-] (65. T. Týfa [-] ) , J. Vávrů [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-] , L. Prostředník [-] (65. O. Bílek [-] )

FK Náchod
J. Hladík [-] - M. Punar [-] (73. M. Brich [-] ) , O. Zabrzeski [-] , J. Vančák [-] , K. Mlodzinski [-] , A. Čejchan [-] (77. M. Kumprecht [-] ) , P. Simon [-] (58. K. Kudasiewicz [-] ) , J. Havlena [-] (58. K. Wolak [-] ) , J. Petřík [-] , M. Rojšl [-] , L. Knap [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - ŠILING Karel, ČERNÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jiří Hladík
Tip experta: výhra hostů

Náchod potřebuje sbírat pravidelne body a z půdy rozjeté Dobrušky si odveze všechny.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů