1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 14:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajíček v samotném závěru vystřelil Rychnovu výhru


Branky


9

V zápase mezi Rychnovem a Jičínem diváci čekali na gól až do samotného závěru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Domácí mohli udeřit už v 8. minutě, když na Švorce postupoval sám Červenka, jičínský gólman dokázal pokus soupeře vyrazit, ale pouze zpět k Červinkovi, který ještě vracel na penaltu, kde byl osamocený Zajíček, ale jeho střelu skvěle zblokoval hostující obránce. Ani žádná z dalších šancí gólově neskončila a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Zápas se rozhodl až v závěru

Rozuzlení přišlo až v 85. minutě, kdy střídající Šťovíček našel na malém vápně Zajíčka, který v pádu dotlačil míč do sítě a rozhodl tak o vítězství Rychnova. Díky této výhře se Rychnov přiblížil na jediný bod páté Třebši a dobře se naladil na následující kolo, kde se v derby střetne se Solnicí.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Miroslav Rűcker, trenér: V bojovném utkání jsme si v prvním poločase vytvořili tři gólové situace, ale bez efektu. Ve druhém poločase měl soupeř také tři možnosti ke skórování. Nakonec nám plný bodový zisk zajistil pět minut před koncem kanonýr Roman Zajíček.

SK Jičín
Aleš Gaubmann, trenér: Našemu týmu nelze vytknout v podstatě nic, kromě neproměněných tutovek. Dle mého názoru jsme byli po celý zápas lepším týmem. Chválím rozhodčí za tvrdší metr, který byl pro obě mužstva stejný.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , J. Kocman [-] , J. Lukášek [-] - D. Veselý [-] , J. Nosek [-] , M. Červinka [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (61. J. Šťovíček [-] ) , F. Široký [-] (85. V. Lihařík [-] )

SK Jičín
M. Švorc [-] - T. Klaban [-] , P. Mokošín [-] , A. Gaubman [-] , J. Kuncíř [-] - D. Fidrich [-] , F. Smolík [-] (89. P. Buchvald [-] ) , O. Zugar [-] - L. Holer [-] (83. J. Matějka [-] ) , J. Macháček [-] - A. Kopáček [-] (80. J. Vích [-] )

ŽK: 17. M. Červinka , 91. J. Šebesta .
Počet diváků: 119. Rozhodčí: Vítek Pavel - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jiří Hladík
Tip experta: výhra domácích

Rychnov má nevyrovnané výsledky, ale domácí zapas s Jičínem zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích