1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav vyloupila nepříjemné Hořovice


Branky


21

Ze hřiště Hořovic se vždy těžko odvází body. Tentokrát ale všechny tři získala Soběslav, která tak vstoupila úspěšně do divizního jara. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

DOmácí vstoupili do zápasu dobře a brzy se mohli ujmout vedení. Záluského střela ale skončila na tyči hostující branky. Na druhé straně orazítkoval brankovou konstrukci i Kubart. Úspěšnější už byl Boucník, jemuž se po rohovém kopu podařilo dostat míč do branky. Ve zbytku první půle si už hosté pohlídali těsný náskok. 

Po vyrovnání přišel rychlý šok

Domácí zareagovali na nepříznivý vývoj zápasu změnami v sestavě, po nichž Hořovice převzaly iniciativu a zaslouženě se dočkaly srovnání. Střídající Wacker rozradostnil domácí fanoušky. Nerozhodný stav ale dlouhou dobu nevydržel. Soběslav rozjela pěknou akci, na jějímž konci byl ve skluzu skórující Hájek. 

 

S blížícím se koncem zápasu zvyšoval tlak domácích. Vysoké balony dělaly obraně Soběslavi problémy, ale i tak se dokázala bránit. V závěru duelu vytáhl parádní zákrok gólman Červenec, který zlikvidoval střelu z volného přímého kopu. Tři body tak putovaly na jih Čech.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jan Laube: Vstup do zápasu se nám povedl, ale vše se změnilo po obdržené brance. Zbytek první půle se nám už nevydařil. Povedla se nám ale střídání, po nichž jsme snížili. Bohužel jsme pak inkasovali po brejku a v závěru jsme už naše šance nevyužili.

FK Spartak Soběslav
Richard Florián: Body z Hořovic mají vždy velkou cenu, zvláště když to tentokrát byly všechny tři. Podle mě jsme vyhráli zaslouženě. Závěr byl trochu nervózní, ale obrana to zvládla v čele s brankářem Červencem.



Sestavy


SK Hořovice
O. Beran [-] - F. Čapek [-] (54. N. Wacker [-] ) , O. Bělohlávek [-] (76. T. Kos [-] ) , L. Landa [-] (65. R. Vokůrka [-] ) , L. Vostárek [-] , M. Záluský [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Hoffmann [-] , V. Zeman [-] , J. Boháč [-] - D. Pravda [-] (70. L. Macák [-] ) , D. Dumbrovský [-] (90. M. Coufal [-] ) , J. Pavlík [-] (82. M. Račák [-] ) , T. Kubart [-] , O. Boucník [-] - T. Hájek [-] , F. Vaněk [-]

Počet diváků: 106. Rozhodčí: MIČAN Jan - SCHVEINERT Radek, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Lukeš
Tip experta: výhra domácích

Věřím ve výhodu domácího prostředí, takže jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hořovice doma první jarní zápas zvládnou, výhrou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

V Hořovicích není vše zdaleka tak zalité sluncem jak se zdá. Již od začátku zimy se objevovaly náznaky toho, že se tam něco děje a poslední výsledky přípravy ukazují, že na tom něco bude. Mělo by se jednat o problém v kabině, který by měl být stále větší a větší. Důvodem je nejspíš trenér, který i v minulosti měl problémy se stížnostmi na nízkou úroveň tréninků, "nefér" nebo až zákeřnou povahu jeho samotného a problémy s komunikací. První kolo by mělo napovědět co je na tom pravdy a já očekávám výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích