M. Janda 17. (p.)
1:3
(1:1)
40. K. Kýček
57. D. Kubinec
92. J. Vaněk (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

18.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klatovy dobře začaly, pak už se ale prosazoval jen Sokolov


Branky


17. M. Janda (p.) - 40. K. Kýček , 57. D. Kubinec , 92. J. Vaněk (vl.)
19

V prvním jarním kole ztratil Sokolov vítězství nad Aritmou v samotném závěru. Tentokrát sice Sokolovští brzy prohrávali v Klatovech, následně ale třemi brankami přetočili zápas na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V roli favorita přijížděli na hřiště Klatov fotbalisté Sokolova. V první vážnější příležitosti neuspěl hostující Lukáš Kubinec. Na druhé straně naopak byl o malou chvíli později nařízen po faulu pokutový kop, jenž Janda s přehledem proměnil. 

 

Ještě do konce první půle se ale povedlo Sokolovu vyrovnat. Nejprve nastřeil Krlička ze standardní situace tyčku domácí svatyně. Úspěšnější byl pět minut před odchodem do kabin Kýček, jehož nečekaný pokus z velkého úhlu z volného přímého kopu skončil až v brance Klatov. 

 

Ve druhém poločase se už naplno projevila převaha hostů. Lukáš Václavík našel ěkným pasem Dominika Kubince, který prokázal své střelecké kvality. Následně mohli domácí ještě srovnat, ale nadějný pokus těsně minul klec soupeře. Udeřilo tak ještě jednou na druhé straně, když si Kubincův pas srazil do vlastní branky Vaněk. Tři body tak putovaly do Sokolova. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Matěj Spěváček: První půle byla od nás dobrá a dařilo se nám držet těžkého soupeře daleko od naší branky. Škoda, že jsme neudrželi těsný náskok až do pauzu. Po pauze to z naší strany už nebylo ono. Inkasovali jsme a těžko jsme se už dostávali dopředu. I tak si ale myslím, že jsme Sokolov potrápili, akorát to bylo bez bodu.




Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Brož [-] (83. T. Vaněk [-] ) , M. Lukeš [-] , T. Přibáň [-] , F. Holík [-] (83. M. Lávička [-] ) , A. Vacek [-] (74. J. Vaněk [-] ) , L. Prokop [-] , O. Mareš [-] (61. L. Král [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Ferko [-]

FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - L. Václavík [-] , D. Kubinec [-] , T. Zázrivec [-] (46. T. Holík [-] ) , K. Rmoutil [-] (78. J. Anděl [-] ) , J. Macák [-] (46. T. Mikleš [-] ) , M. Štůla [-] , K. Kýček [-] , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , A. Čížek [-]

ŽK: 58. M. Ferko , 68. A. Vacek , 71. M. Janda , 85. M. Lukeš , 91. M. Mészáros - 65. M. Štůla .
Počet diváků: 189. Rozhodčí: Žurek Roman - IZUGRAFOV Svjatoslav, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Klatovy v prvním kole přivezly bod z M. lázní, kde však tahaly za kratší konec. Hrály spíše na brejky, ale moc nebezpečných se jim sehrát nepovedlo a nakonec to stačilo na bod. Sokolov doma ztratil utkání, kde vedl o 2 góly a byl celý zápas lepším týmem. Mezihra, kombinace a výstavba u hráčů Sokolova je na úrovni třetí ligy a pro mě jsou hlavním favoritem na postup. Mohli jsme vidět, že přestože Aritma patří k lepším celkům, tak ve většině pasáží v zápase vůbec nestíhala. Předpokládám, že Sokolov zaboduje naplno a nezapíše další bodovou ztrátu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: Michal Nový
Tip experta: výhra hostů

Klatovy doma mívají občas zajímavé výsledky, ale Sokolov útočící na čelo tabulky vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích