1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

19.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovice prolomily prokletí v derby, porazily Komárov


Branky


20

Vyrovnaný souboj nakonec rozhodla jedna parádní branka. Hořovice tak tentokrát poprvé vyšly z derby jako vítěz. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut se hrálo opatrně a ani jeden z týmů nechtěl udělat žádnou chybu.  Domácí několikrát mírně zahrozili, za hosty naopak kontroloval zajímavou střelou Lukavský. Rozhodující moment zápasu přišel po faulu na Bělohlávka v poměrně velké vzdálenosti od branky Komárova. I tak si se ale Tomáš Hlídek rozhodl, že zkusí poslat balon rovnou na branku. Na jeho dalekonosnou ránu si sice ještě stihl sáhnout gólman Lorenz, i tak ale nakonec zaplachtila do horního rohu branky. 

 

Po změně stran se Hořovice soustředily na pevnou defenzívu a hosty prakticky k ničemu nepouštěli. Navíc mohli domácí navýšit své vedení po jednom z brejků. Ani jednu z možností ale nevyužili. 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Lukáš Vostárek: Hodně taktický zápas, k vidění toho příliš nebylo. Bylo to o první brance, kterou jsme nakonec vstřelili my. Cenné vítězství, které jsme náležitě oslavili.

FK Komárov
Michal Nový: Za mě to bylo vyrovnané utkání, kterému by spíše slušela remíza. Rozhodla jedna branka, kdy to trefil prakticky z půlicího kruhu.



Sestavy


SK Hořovice
O. Beran [-] - O. Bělohlávek [-] (85. T. Kos [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] (85. O. Sarvaš [-] ) , J. Mareš [-] (88. J. Kalina [-] ) , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

FK Komárov
P. Lorenz [-] - J. Lukavský [-] , A. Suchý [-] (37. V. Zítek [-] ) , O. Soukup [-] , A. Vokáč [-] , D. Klimeš [-] , O. Lang [-] , M. Pužík [-] , P. Ženíšek [-] , V. Nedavaška [-] , J. Mojdl [-] (69. V. Lehedza [-] )

Počet diváků: 500. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - VOJÁČEK Lukáš, ŠTĚRBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Věřím ,že se mladíci chytnou před super návštěvou a musím konstatovat ,že tipující důchodce bavící se fotbalem,minulé výsledky trefil,jen by mne zajímalo kam na ta moudra chodí,protože to snad nemůže být z jeho hlavy :(

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Domácí mi znovu dokázali, že jsem se nepletl. Před 14 dny jsem psal o tom, že příprava nebyla ideální a v týmu není pohoda. Minulý týden před utkáním v Rokycanech jsem nebyl schopen odhadnout, který tým bude horší a Hořovice mě překvapily. Bohužel pro ně ale v negativním smyslu a výsledek 4:1 pro Rokycany je propadák. Hořovice po slušném podzimu upadají do herní i výsledkové krize, přitom dle zápisu se žádné odchody v kádru neudály. Z mého pohledu se tedy nabízí otázka, zda se neblíží nutnost stejného kroku jako v Klatovech. Mladý tým by mohl mít s případnou sérií neúspěchů problém a "trenérská rošáda" je nejčastější a často efektivní řešení. Hosté z Komárova těsně padli na Petříně po hloupé brance a minulý zápas doma zdolali Domažlice B po silné úvodní 45 minutovce. Utkání jsem kvůli technickým problémům Komárova neviděl, takže nemám co hodnotit. Když budu ale vycházet z utkání na Petříně, tak Komárov má svou sílu, hraje rychle po stranách a dokáže se dostat do šancí i proti soupeři jako je Petřín. Myslím si, že v Hořovicích nebude mít velké problémy a zvítězí.

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Vostárek
Tip experta: výhra domácích

Velké derby obou týmů, věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích