O. Walter 13.
O. Walter 40. (p.)
J. Rajnoch 62.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Namotivované Jíloviště obralo o body statečnou Nelahozeves


Branky


13. O. Walter , 40. O. Walter (p.) , 62. J. Rajnoch - 35. E. Melnyk
8

Sobotní utkání mezi Jílovištěm a Nelahozevsí nám nabídlo čtyři branky, mnoho akce a tři body pro domácí, kteří na výhru čekali už opravdu dlouho a v sobotu se jim konečně poštěstilo. Po gólech Waltera a Rajnocha se Jíloviště dostalo na osmé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a rozhodnutí

Oba týmy začaly zápas kostrbatě. Hra nebyla jednotná, nepřesností bylo opravdu mnoho a kluby se tak první minuty snažily zadaptovat. Úvodní šanci zápasu si vypracovalo Jíloviště, když Kučera zakončil pouze do brankáře hostů.

 

Poté se ale do příležitosti dostal znovu a tentokrát z toho už branka byla. Po jeho zakončení se míč odrazil k připravenému Walterovi a ten poslal míč nad brankáře Zavadila - 1:0.

 

Hra se poté dostala do trochu jiné dynamiky. Po šanci domácích, která skončila střelou Vrabce, se hosté uchýlili k brejku, který po skvěle provedené akci dokonal Melnyk - 1:1

 

Do konce poločasu se ale domácímu Jílovišti přecejen podařilo vstřelit, ve výsledku rozhodující, druhý gól. Po pasáži, která byla spíše nevýrazná a bez větších šanci, se domácímu klubu naskytla příležitost pokutového kopu.

 

Toho se ujal již jednogólový střelec Walter a svým druhým zásahem navýšil na 2:0.

 

Hosté si zvládli vytvořit ještě jednu šanci, křižnou střelu ale zpacifikoval gólman Šedivý. Poločas tak skončil lépe pro Jíloviště, které ale ještě pochopitelně nemělo nic jisté.

 

Potvrzení výhry a marná snaha hostů

Domácí šli do druhého poločasu odhodlaní k udržení či dokonce navýšení skóre, protože tři body už naháněli dostatečně dlouho. Druhý poločas se ale dlouho vyvíjel podobně jako nezáživná pasáž z půlky první, na hřišti tedy nebylo k vidění moc šanci ani aktivního herního projevu.

 

Domácí ale i tak zvládli vstřelit třetí, potvrzující branku utkání. Po "nepovedeném" centru Rajnocha míč zapadl za záda Zavadila a bylo to 3:1.

 

Po tomto okamžiku se v rámci zápasu nic podstatného neudálo a tři body si tak odnesli domácí, kteří se díky výhře posunuli na osmé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna - hráč: Konečně jsme poprvé na jaře zvítězili a plně bodovali. Tabulka se nám začíná nepříjemně měnit a my tak musíme získávat body, navíc máme tým, který by měl usilovat o výrazně vyšší příčky. Výkon tentokrát opět pokulhával, ale body se hodí.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: připravujeme...



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - M. Podzemský [-] , J. Kučera [-] , O. Walter [-] (81. J. Pospíchal [-] ) , T. Šorna [-] (77. L. Soldát [-] ) , J. Rajnoch [-] , J. Šibrava [-] (53. Š. Frank [-] ) , M. Rajnoch [-] (67. D. Malý [-] ) , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - E. Melnyk [-] , D. Kulhánek [-] , A. Janovský [-] (70. R. Kochman [-] ) , J. Kalaš [-] (74. M. Pekárek [-] ) , P. Tryhuk [-] (71. R. Šimek [-] ) , L. Simon [-] , D. Valda [-] , L. Bucha [-] (77. V. Syblík [-] ) , J. Holý [-] , T. Buldra [-]

ŽK: 45. O. Walter - 39. T. Buldra .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Jíloviště je na domácím hřišti silné, proto jim věřím a očekávám jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích