3:1
(1:1)
26. P. Zápotocký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Českého Brodu doma porazila Nučice!


Branky


14. F. Blecha , 68. M. Vokáč , 83. D. Kundrum - 26. P. Zápotocký (p.)
10

Do Českého Brodu zavítal tým Nučic. Necelé čtyři desítky diváků viděli dlouho remízový zápas, který v 68. minutě rozhodl rychlík Vokáč. Jaký to byl zápas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Utkání řízené rozhodčím Kumstátem začalo ve vysokém tempu. Domácí drželi míč, ale pečlivá obrana Nučic dlouho odolávala. Branky se diváci dočkali až ve 14. minutě, kdy se trefil domácí mladík Blecha a otevřel skóre zápasu. 

 

Nučice však hráli dobrý zápas a brzy vyrovnaly. Zkušený Zápotocký vyrovnal z penalty a rázem se začínalo za nerozhodného stavu. 

 

Domácí měli šance, ale pozorná obrana Nučic do konce prvního dějství již neinkasavoala a do kabin se tak šlo za stavu 1:1

 

 

Vokáč hrdinou

Utkání spělo do penalt, ale v 65. minutě se znovu trefil domácí tým. Vokáč využil fatální chybu hostující obrany a vrátil domácím vedení. Nučice ještě před koncem utkání vrhly všechny síly do útoku, ale vyrovnání nedokázali zrealizovat, ba dokonce inkasovali ještě jednou. Domácí mladík Kundrum upravil výsledek utkání na 3:1 pro rezervu Českého Brodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Na zápas jsme bohužel nebyli kompletní. Taktika byla jasná dobře bránit a vyrážet do rychlých protiútoků a využívat standardní situace. Sice jsme dostali první gól, ale odkázali jsme z penalty vyrovnat. Dále jsme za podpory našeho brankáře dobře bránili a domácí k ničemu nepouštěli. Držení balónu sice bylo jasně na straně domácího týmu, ale to jsme věděli. Vše nám vydrželo cca do 65. minuty, kdy jsme udělali fatální chybu a domácí šli do vedení. Pak jsme to trochu otevřeli. Bohužel jsme gól nedali, ale ještě jeden dostali. Klukům nejde moc co vytýkat a doufám, že takto budeme pokračovat do dalších zápasů s lepším výsledkem.



Sestavy


SK Český Brod B
J. Hrdinka [-] - M. Šermauer [-] (88. K. Magat [-] ) - F. Blecha [-] (88. L. Dlabal [-] ) - J. Škorpil [-] (75. P. Vojáček [-] ) , M. Vokáč [-] , M. Částka [-] (69. D. Kundrum [-] ) , J. Černý [-] , V. Soukup [-] , M. Škorpil [-] , J. Nekolný [-] , T. Miňovský [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - T. Vlasák [-] , J. Novák [-] , P. Zápotocký [-] , D. Černý [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , L. Kulhavý [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-] , J. Souček [-] (46. P. Bradáč [-] )

ŽK: 62. M. Částka - 56. T. Vlasák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - ŠMEJKAL Miroslav (N), KOPECKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích