J. Loner 19.
1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj zvládly lépe Hořice


Branky


19. J. Loner - 8. D. Drozd , 20. P. Drozd , 35. D. Drozd
8

Celkem 450 diváků dorazlko do Lázní Bělohrad, které přivítaly v záchranářském souboji Hořice. Hosté důležitý zápas zvládli a velký podíl na tom měli bratří Drozdové, kteří se postarali o všechny branky svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v první půli

První branka padla již v 8. minutě, kdy se až do vápna dostal David Drozd a nedal Horákovi šanci. Domácí dokázali srovnat v 19. minutě, kdy hostující gólman nedosáhl na centrovaný míč do vápna a Loner ho dokázal dotlačit do sítě. Nerozhodný stav nevydržel dlouho, hned z další útočné akce Hořic se prosadil Pavel Drozd, který si narazil s bratrem Davidem a krásnou střelou k tyči nedal Horákovi šanci. Na poločasových 3:1 upravil ve 35. minutě pěkným obstřelem z přímého kopu David Drozd.

Hořice si vítězství pohlídaly

Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji, ale disciplinovaná obrana Hořic je do mnoha šancí nepustila. Největší šanci měli domácí, když nastřelil břevno. Hořice útočily hlavně z rychlých brejků, ale ani v jejich případě žádná akce gólem neskončila. Hořice tak mohou slavit další důležité body a díky této výhře dotáhly bodový rozdíl mezi nimi a Lázněmi Bělohrad na čtyři body.

 

Ohlas předsedy Hořic Josefa Vydry

 

Ohlas trenéra Lázní Bělohrad Tomáš Marka



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Tyhle zápasy asi neumíme. V první půli byl náš výkon ustrašený, prohrávali jsme souboje 1:1 a byli jsme zbytečně zalezlí. Bohužel (pro nás) Hořice měli k dispozici bratry Drozdovi, kteří toho využili a vlastně sami v prvním poločase rozhodli utkání. V druhé půli jsme zvýšili aktivitu, ale k ničemu výraznému to až na pár vyjímek nevedlo. Cenné body tak mají Hořice. Rád bych poděkoval našim fanouškům, ale i kotli hostí, za vytvoření skvělé atmosféry zápasu.

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Derby jsem zvládli herně i výsledkově. Přítomnost dvojčat v sestavě je jasně rozdílový faktor, ale i ostatní hráči hráli skvěle. V první půli jsme předvedli jeden z nejlepších výkonů a branek mohlo být i více. Do druhé trenér změnil rozestavení s důrazem na obranu a brejky. Z těch jsme měli několik šancí, bohužel bez úspěchu. Domácí z tlaku vytěžili jen nastřelené břevno a tak se výsledek nezměnil. Pochvalu kromě hráčů zaslouží i tradičně výborní fanoušci.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
J. Horák [-] - P. Horáček [-] (81. J. Jezbera [-] ) , J. Odvárko [-] (59. J. Kněžourek [-] ) , J. Kracík [-] (46. M. Truneček [-] ) , D. Kulhánek [-] (59. L. Pour [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Nezbeda [-] , M. Wagenknecht [-] , J. Kluz [-] (87. M. Rychecký [-] ) , J. Hrnčíř [-]

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - J. Kuneš [-] (59. Š. Podsadlo [-] ) , P. Drozd [-] , P. Hátle [-] , D. Drozd [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , P. Palm [-] (74. A. Vávra [-] ) , J. Rozsévač [-] , M. Havelka [-] (90. O. Pácalt [-] ) , M. Bango [-]

ŽK: 62. J. Loner , 64. P. Horáček , 92. T. Nezbeda - 79. P. Hátle .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: KOHOUT Pavel - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Radek Kollár
Tip experta: remíza

Souboj dvou týmu na spodku tabulky, kde se hraje opravdu o hodně. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích