2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 14:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad zvládly domácí zápas s Třebší


Branky


9

Lázně Bělohrad svúj druhý domácí zápas v řadě zvládly. Po porážce v záchranářském duelu s Hořicemi si doma poradily s Třebší. Dvěma góly vystřelil výhru domácím Nezbeda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka

V první půli viděli diváci pouze jednu branku. Ve 28. minutě využil zaváhání hostujícího obránce Nezbeda, který ho obral o míč, prodral se až do vápna a prudkou střelou na přední tyč poslal domácí do vedení.

Nezbeda se trefil i v druhé půli a vystřelil domácím tři body

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. V 51. minutě pláchl po levé strana Zeman a zpětnou přihrávkou našel ve vápně nabíhajícího Krykorku, který pěknou střelou k tyči srovnal na 1:1. Hned vzápaěti měla Třebeš další obrovskou šanci, kterou ale nevyužila. Pravidlo nedáš dostaneš v tomto zápase opět zafungovalo. V 55. minutě hostující obrana opět zachybovala, když Wagenknecht vybojoval u postranní čáry míč ve vápně našel Odvárka, který vyzval k zakončení Nezbedu a ten se opět nemýlil. Třebeš měla šance na vyrovnání ale v lázeňksém městě jim nebylo střelecky souzeno. Domácí tak udrželi jednogólový náskok a mohli se radovat z důležitých třech bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Utkání s brankovými příležitostmi na obouch stranách. Nám chybělo ve finální fázi více klidu a nadhledu. Nicméně dvě branky jsme vstřelili a dotáhli toto utkání do vítězného konce. Po delší době tak zůstaly tři body v Bělohradě.

TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Jednoduchý komentář. 7 neproměněných tutovek. Dva góly po nepochopitelných hrubkách naservírované domácím. Takový zápas už pokud možno nechci zažít. Vykloktejme si ústa, omyjme nohy namočené do srač-k a začněme zase hrát náš fotbal. Na druhou stranu - všichni kluci týmu hrají pouze za párek a tak není důvod k nějakým dalším siláckým vyjádřením. Bude líp.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
J. Horák [-] - M. Truneček [-] , J. Odvárko [-] (81. J. Tázlar [-] ) , J. Kracík [-] , D. Kulhánek [-] (46. L. Pour [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Nezbeda [-] (81. M. Rychecký [-] ) , M. Wagenknecht [-] (69. A. Balcar [-] ) , J. Kněžourek [-] , J. Hrnčíř [-]

TJ Sokol Třebeš
D. Hofman [-] - M. Krykorka [-] , J. Sobotka [-] (71. J. Neugebauer [-] ) , J. Zeman [-] (82. A. Šmíd [-] ) , I. Kosyak [-] (78. L. Věchet [-] ) , M. Palma [-] (82. T. Ottmar [-] ) , L. Jandík [-] , D. Hruška [-] (78. F. Říčař [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 21. J. Odvárko , 36. J. Loner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHLÁDEK David - MAREK Miloš, OPELT Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jiří Hladík
Tip experta: výhra domácích

Lázně do boje o záchranu potřebují 3 body a ty v tomto zapase zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů