M. Mařas 7. (vl.)
D. Vencl 91.
2:1
(1:0)
66. T. Buriánek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec doma uhrál důležité tři body


Branky


7. M. Mařas (vl.) , 91. D. Vencl - 66. T. Buriánek (p.)
9

Vlastní gól, červená karta, 6 žlutých karet a 300 diváků. To jsou statistiky zápasu Červeného Kostelce s Libčany. Domácí i přes to, že více jak polovinu zápasu hráli v deseti dokázali doma urvat důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól v úvodu

První branka padla hned v úvodu, když si hostující Mařas nešťastně srazil do vlastní sítě střílený centr Hlavy. V první půli se diváci další branky nedostali. Ještě před odchodem do šaten přišla pro domácí velké nepříjemnost, když po druhé žluté kartě musel pod sprchy David Hlava.

V závěru vystřelil výhru střídající Vencl

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když v 65. minutě byl ve vápně sražen Petřík a hlavní rozhodčí Klement nařídil pokutový kop. K němu se postavil Buriánek , který poslal Středu na druhou stranu a srovnal na 1:1. Když už to vypadalo, že se soupeři rozejdou po bodu, tak domácí si i v deseti dokázali vzít vedení zpět. V samotném závěru Srkal dlouhým pasem vyslal kapitána Škodu, který  následně centroval míč do vápna, který si našel střídající Vencl a v pádu dotlačil míč za záda Tošovského.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: 50 min. v deseti, inkasovaný gól ze zbytečné a hloupé penalty, moc nám to nehrálo do karet. Dnes rozhodla obrovská vůle našich hráčů, kteří utkání chtěli strašně moc vyhrát. Díky všem klukům v našem dresu a skvělým fanoušků za podporu.

SK Libčany
František Bárta, sekretář: Přijedete objížďkami do Červeného Kostelce, vstřelíte tři góly, prohrajete 2:1, zraní se Vám tři hráči a můžete jet domů. To je neděle z pohledu libčanského áčka.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , L. Hlava [-] , D. Hlava [-] , M. Srkal [-] , J. Malina [-] (77. J. Čejchan [-] ) , M. Kováčik [-] , P. Kratěna [-] (65. D. Vencl [-] ) , Š. Donát [-] , D. Vejman [-] (65. M. Vrabec [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - F. Studýnka [-] , M. Holubec [-] , M. Bořke [-] (46. T. Finke [-] ) , T. Buriánek [-] , F. Korenčík [-] , J. Semerák [-] (13. J. Mokrý [-] ) , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , J. Petřík [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 19. D. Hlava , 46. J. Škoda , 55. P. Kratěna , 90. M. Vrabec - 43. M. Novotný . ČK: 43. D. Hlava .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: KLEMENT Martin - PETRŮ Josef, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Jiří Hladík
Tip experta: výhra hostů

Libčany vybojují na horké půdě 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích