3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvoru vystřelil výhru v závěru Knespl


Branky


9

Ve Dvoře padaly branky vždy v závěru obou poločasů a všechny do sítě Týniště. Dvůr tak navázal na úspěšnou dohrávku v Chlumci a i z domácího zápasu si odnesl všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Domácí kotel mladých fotbalistů Dvora Králové si musel na první branku svého týmu počkat až do závěru první půle, kdy domácí udeřili z rychlého kontru. Pro centr z rohového kopu si došel domácí brankář Matula, rychlým výhozem našel rozběhlého Janatu, který přesným pasem našel Jirouska, který zkoušel obloukem překonat Ottmara, jeho pokus skončil pouze na břevně od kterého se ale míč příhodně odrazil do míst, kde stál Filip Machač a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě.

Výhru domácích dvěma góly potvrdil Knespl

I ve druhé půly góly padaly až v závěru. V 83. minutě vyslal střídající Trnka na steč Knespla a ten svůj samostatný nájezd s přehledem zakončil. Stejný hráč se dokázal prosadit i v nastavení, když na polovině hřiště vybojoval míč obešel vyběhnutého Ottmara a do střelou do prázdné branky uzavřel gólový účet zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Zbyněk Dujsík, trenér: Jsme rádi za vítězství, protože býváme před domácím kritickým publikem nervózní. Navíc jsme si byli vědomi kvality soupeře i skutečnosti, že jsme měli anglicky týden a to ještě v podstatě s dvanácti hráči do pole. O to více si vítězství s nulou ceníme, ač se nerodilo lehce. Do příštích zápasů musíme přidat více kvality a sebevědomí. A jak skandovali naši mladí fanoušci, hoši děkujeme.

SK Týniště nad Orlicí
David Holman, asistent trenéra: Absence: Voda, Kadavý, Šreibr, Cvejn, Repák, Malý. Hrají zranění hráči. Díky hráčum B Týmu a dorostu! Někteří 1. start v kraj.soutěži. Za stavu 0:0 máme dvě vyložené šance, nedáme. Nastavení 1 min. - čas 45:30 zahráváme roh, 45:48 dostáváme gól - bez komentáře. Změna rozestavení, následuje snaha, ale je to křeč. Místo tlaku další dětské chyby, je to 2:0 a je po nás...Nezbývá, než se dát dohromady a bojovat, tabulka ukazuje jasně, hrajeme stále o hodně.. Kvalitní řízení trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - T. Picha [-] , T. Formánek [-] , M. Jirousek [-] , M. Janata [-] , D. Knespl [-] , D. Vitebský [-] , T. Olawoyin [-] , F. Machač [-] (70. D. Sojka [-] ) , M. Hruška [-] (84. M. Hák [-] ) , J. Rejl [-] (67. L. Trnka [-] )

SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - A. Provazník [-] , D. Šedivý [-] (86. D. Horák [-] ) , J. Winkler [-] (72. M. Tulach [-] ) , D. Krupka [-] (31. P. Duha [-] ) , R. Kollár [-] , M. Šotola [-] , J. Forejtek [-] , F. Kadavý [-] , V. Nedomanský [-] , D. Diblík [-] (86. T. Voda [-] )

ŽK: 88. L. Trnka - 83. D. Diblík , 87. F. Kadavý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Buchta Petr - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jiří Hladík
Tip experta: remíza

Nevyzpytatelny souboj sousedů v tabulce skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích