2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:30

26.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma třemi góly v závěru utkání otočila ve svůj prospěch


Branky


42. O. Měska , 46. O. Měska - 39. M. Havlíček , 82. F. Šmied (vl.) , 89. V. Musil , 95. M. Havlíček
6

14. celek tabulky 1999 Praha na umělé trávě pražského Motorletu přivítal třetí Aritmu. Souboj týmů s rozdílnými starostmi nabídl velmi zajímavý zápas, ve kterém Aritmě nevyšel konec prvního poločasu.

Ve druhém dějství se to však otočilo a závěr utkání nevyšel domácím, kteří o bod po kterém celé utkání sahali, přišli minutu před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

V prvním poločase se hrstka diváků nemohla dlouho dočkat branky. S tou přišla Aritma až 6 minut před koncem prvního poločasu, kdy se poprvé v zápase prosadil jednadvacetiletý Michal Havlíček. Aritma doufala, že si do kabin odnese vedení, to se však nestalo, jelikož za domácí začal úřadovat nejlepší střelec týmu Ondřej Měska.

Ten se nejprve prosadil ve 42. minutě a v nastavení první půle dokonal obrat a přidal tak svou 19. branku v ročníku.

Otočka a poločasový výsledek 2:1.

2. poločas

Zatímco v prvním poločase se Aritma přizpůsobila hře domácích, tak do druhé půle šla mnohem aktivněji, snažila se více držet balón, ale nedařilo se jí vyrovnat. Trenér hostí to přisuzoval malé hladovosti ve vápně.

Závěr utkání však patřil Aritmě. 

Po dlouhém autu v 82. minutě, který vhodil Michal Havlíček přišlo vyrovnání, kdy si balón do vlastní sítě srazil domácí Šmied.

Minutu před koncem u toho byl znovu Havlíček a jeho autové vzhazování. Tentokrát se však prosadil 19 letý Vojtěch Musil a vedení v utkání šlo zpět na stranu hostí.

V nastaveném čase na konečných 4:2 pro Aritmu upravil dvougólový střelec Michal Havlíček, který byl u všech podstatných situací Aritmy.



Ohlasy k zápasu


1999 Praha
Lukáš Mašek: Přestože jsme po skvělém závěru prvního poločasu šli do vedení, nakonec nezvládáme konec toho druhého a minutu před koncem jde juniorka Aritmy po chybě brankáře Němce do vedení. Ta ještě vedení v nastaveném čase navýšila, a tak prohráváme 2:4.

SK Aritma Praha B
Josef Prokeš - trenér: Dnešní zápas nám herně tolik nevyšel, ale jsme velmi rádi za tři body, které jsou velmi důležité. V první půli jsme se herně přizpůsobili soupeři a absolutně jsme nehráli to co jsme chtěli a co jsme schopni. I přes to jsme šli Havlíčkem do vedení. Posledních 5 minut první půle nám, ale absolutně nevyšlo a po dvou propadnutí vzadu jsme do kabin šli se ztrátou. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji, ale bohužel jsme se nedokázali prosadit i díky malé hladovosti ve vápně. Na rozdíl od prvního poločasu nám vyšel závěr druhé půle a třemi góly po standardních situacích jsme zápas třemi góly otočili. Klukům patří poděkování za bojovnost a obrat v závěru, i přes to že to herně nebylo optimální. O to cennější tyto tři body pro nás mohou být.



Sestavy


1999 Praha
M. Němec [-] - T. Kačena [-] , F. Šmied [-] , J. Štefánek [-] , O. Měska [-] , M. Čmejla [-] (77. -. Al [-] ) , D. Eppert [-] , M. Suchánek [-] , N. Salašovič [-] , M. Opočenský [-] , J. Karbulka [-] (72. M. Podzemský [-] )

SK Aritma Praha B
P. Pelc [-] - M. Zerner [-] , J. Dragošek [-] , D. Pelc [-] , F. Pavlovský [-] (85. O. Černý [-] ) , V. Musil [-] , F. Tošnar [-] (94. M. Pavlovský [-] ) , M. Havlíček [-] , J. Záhoř [-] , J. Tsvetanov [-] (63. D. Petránek [-] ) , M. Bedrna [-]

ŽK: 80. T. Kačena , 92. -. Al - 92. J. Záhoř .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: BEDNÁŘ Jakub - PRŮŠA Vojtěch, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Jiří Klečka
Tip experta: remíza

Remízové utkání. I přes převahu Aritmy si týmy body rozdělí a skončí tím série těsných výher Aritmy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů