3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

26.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Za Přední Kopaninu se prosadil i brankář a přispěl tak k výhře nad Meteorem


Branky


6

Přední Kopanina, která se potýká s personálními problémy dnes přivítala jedenáctý Meteor, kterému se v posledních zápasech moc nedaří.

Po dnešním utkání tomu není jinak, Přední Kopanina zvítězila, 2x se v jejím dresu prosadil Štěpán Hájek a Kopanina zůstává na čtvrté pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přední Kopanina se na jaře potýká s personální krizí. V základní sestavě musel nastoupit v útoku i brankář Ondřej Matějka, který jinak chytá za Kopaninu v přeboru a v aktuální sezóně si připsal již 3 čistá konta.

V prvním poločase předvedla Kopanina velmi dobrý výkon a její hráči poctivě pracovali. Do vedení je ve 27. minutě poslal právě brankář Ondřej Matějka, který se v poli letos prosadil poprvé.

O 6 minut později zvýšil na poločasových 2:0 Štěpán Hájek, který přidal 5. branku v ročníku.

Ve druhém poločase se Meteor zlepšil a snažil se si vytvářet příležitosti, ale Zdeněk Vávra gól nepustil a naopak Štěpán Hájek se v 68. minutě prosadil v utkání podruhé a Přední Kopanina zvítězila 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Přední Kopanina B
Karel Koloušek - trenér: Znovu se potvrdilo, že jsme rádi, že na zápas nějak složíme tým. Musel v poli hrát i brankář, který dokonce dal i gól a v některých utkáních nám takto v útoku vypomáhá. Co se týče zápasu, tak 70 minut hry jsme hráli velmi dobře a podali velmi kvalitní výkon. Ve zbylých 20 minutách již soupeř převzal iniciativu, ale nějak jsme to dohráli s pěkným výsledkem 3:0.




Sestavy


FC Přední Kopanina B
Z. Vávra [-] - Š. Hájek [-] , O. Matějka [-] , F. Bradáč [-] , S. Razetto [-] (74. Ö. Dös [-] ) , D. Holouš [-] , V. Veleba [-] , L. Spizzirri [-] (74. T. Holeček [-] ) , V. Kočí [-] , R. Vágner [-] (53. O. Šalanský [-] ) , Š. Vik [-]

FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - P. Makailov [-] , A. Žák [-] , J. Krpálek [-] , T. Lukavec [-] , V. Dovhaniuk [-] , A. Illiashenko [-] (71. A. Bakr [-] ) , S. Valenta [-] , F. Jiřík [-] , S. Mishchenko [-] (60. A. Belkhir [-] ) , D. Kousal [-]

ŽK: 43. O. Matějka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MASLOV Pavel - NEBÁZNIVÝ Jan, BELEI Raphael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Jiří Klečka
Tip experta: výhra domácích

I když se minule Meteor po třech nulových zápasech konečně prosadil, série porážek bude pokračovat i na půdě Přední Kopaniny.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích