0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

26.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola zařídili bratři Panýrkové výhru Kbely nad Řeporyjemi


Branky


6

Na jaře neporažené Řeporyje na svém hřišti přivítali na jaře rovněž dosud neporažené Kbely. Navíc Kbely mají šňůru neporaženosti mnohem delší a poslední prohra se datuje k podzimu, kdy to byly právě Řeporyje, které dokázaly Kbely porazit výsledkem 2:0.

Před znovu skvělou návštěvou se očekával parádní fotbal a domácí doufali, že sérii Kbel znovu utnou. To se však bohužel po dvou zásazích bratří Panýrků nestalo a Řeporyje poprvé na jaře nepřipsaly ani bod.

Kbely udělaly další důležitý krok do přeboru, kdy pro jeho zajištění, jim stačí v příštím kole porazit druhé Raptors.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Řeporyje věděly, že si musí dát pozor zejména na bratry Panýrky, kteří se pravidelně prosazují téměř v každém utkání.

Bohužel ve 22. minutě přišel z levé strany hřiště přetažený centr, který proletěl celým pokutovým územím Řeporyjí. Petr Matyáš mohl míč pustit do zámezí, ale rozhodl se, že ho odkopne a bohužel svým odkopem pouze přisvítil a tak nešťastně, že se jeho odkop snesl do malého vápna přímo na hlavu Tomáš Panýrka, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil.

2. poločas

Řeporyje šly do druhé půle s vědomím, že umí otáčet zápasy, což na jaře několikrát předvedly.

Bohužel 3 minuty po začátku druhého poločasu po levé straně utekl Jakub Panýrek a levačkou krásně přeloboval bezmocného Filipa Veselého v brance.

Řeporyje v utkání své šance nevyužily a Adam Malík si tak připsal další čisté konto, když Kbely porazily Řeporyje 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Ve včerejším zápase v Řeporyjích jsme očekávali od domácích velkou aktivitu a snahu pokusit opakovat podzimní výhru ve Kbelích. Byli jsme připraveni od začátku hrát soustředěně a důsledně dozadu a využít každou příležitost ke hře nahoru. U této hry jsme se snažili zůstat i po nuceném střídání Pokorného za Zolotuchina. Věřím, že bude Patrik brzy fit. K prvnímu gólu Tomáše Panýrka nám částečně dopomohli domácí špatným odkopem a Tomášovým dohráním této situace téměř na brankové lajně. 0-1 a hodně důležitý moment zápasu. Do konce první půle se stav nezměnil. Hned na začátku 2. půle vyšla rychlá akce dopředu a šikovnost Kuby Panýrka znamenala vedení 2-0. Kluci zápas poctivě uhráli dozadu, vpředu jsme ovšem spálili 2-3 výrazné šance, i tak jsme zápas dohráli velmi aktivně, a i když si soupeř vypracoval pár standardních situací, jednou zachraňoval Kosina, skóre 0-2 pro Kbely již zůstalo. Všem hráčům a lidem kolem týmu a fandům patří dík a teď se začneme připravovat na další důležitý zápas s dobře hrajícími Raptors.



Sestavy


FK Řeporyje
F. Veselý [-] - R. Graf [-] , R. Boukal [-] (53. M. Kisugite [-] ) , J. Linhart [-] , T. Karták [-] (72. D. Pavelka [-] ) , I. Pánek [-] , I. Rusyn [-] , F. Zedník [-] (80. A. Theimer [-] ) , V. Heim [-] , V. Petrus [-] , M. Petr [-]

TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - D. Kosina [-] , L. Dampha [-] (72. P. Urbanovský [-] ) , M. Elysberg [-] , T. Panýrek [-] (84. F. Odvárka [-] ) , J. Panýrek [-] , P. Zolotuchin [-] (9. T. Pokorný [-] ) , J. Leibl [-] , J. Vokoun [-] (84. P. Pfavayi [-] ) , L. Kühnel [-] , J. Kohlbeck [-]

ŽK: 77. V. Petrus , 86. J. Linhart , 94. R. Graf - 69. L. Kühnel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Samuel - HAVEL Miroslav, JANKŮ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Jiří Klečka
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola. Před vyprodaným hledištěm uvidíme bojovný výkon domácích, proti strojovému výkonu hostí. Rozhodnout mohou standardní situace a výšková převaha Kbel. Těsná výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů