Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Aritma se dlouho nemohla prosadit, nakonec se Jakoubek trefil 2x a rozhodl o výhře Aritmy nad Zbraslaví


Branky


6

3. Aritma přivítala ve Vokovicích 12. Zbraslav a do utkání domácí vstoupili tradičně dobře, ale neproměňování šancí vedlo k tomu, že místo toho, aby domácí vedli větším gólovým rozdílem, neprosadili se v prvním poločase ani jednou a z Marka Mičkala v brance udělali hvězdu. Ve druhém poločase už se Mičkala povedlo překonat Ondřeji Jakoubkovi a Michalu Havlíčkovi. Hosté se však po standartce díky Janu Mandlíkovi dostali na dostřel jediné branky, avšak Ondřej Jakoubek 3 minuty před koncem svou druhou brankou v zápase definitivně rozhodl o výhře Aritmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha B
Josef Prokeš - trenér: První poločas byl z naší strany festivalem neproměňování šancí. Kdyby to o poločase bylo 7:0 nikdo nemohl říct půl slova. Bohužel naše nemohoucnost v zakončení nechávala soupeře ve hře. Do druhé půle jsme upravili rozestavení, abychom byli ještě silnější směrem dopředu. A v rozmezí 5 minut mezi 55-60 minutou jsme momentum zápasu dostali na naší stranu. I ve druhé půli pokračovalo spalování šancí a tak se soupeř po standartní situaci dostal na rozdíl jednoho gólů. Definitivní rozhodnutí přišlo 3 minuty před koncem.




Sestavy


SK Aritma Praha B
P. Pelc [-] - M. Zerner [-] , J. Dragošek [-] (79. D. Petránek [-] ) , D. Pelc [-] , F. Pavlovský [-] , O. Jakoubek [-] , V. Musil [-] (79. O. Černý [-] ) , M. Havlíček [-] (89. M. Pavlovský [-] ) , M. Šlégr [-] (63. D. Kortiš [-] ) , J. Záhoř [-] , M. Bedrna [-]

SK Zbraslav
M. Mičkal [-] - D. Konečný [-] (65. F. Čumpelík [-] ) , R. Souček [-] , J. Smejkal [-] , M. Kudrna [-] - Š. Hrubý [-] , J. Mandlík [-] (79. O. Sedláček [-] ) , V. Doubek [-] , F. Kotě [-] - M. Mixa [-] (79. O. Kovář [-] ) , V. Vodička [-]

ŽK: 62. Š. Hrubý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MARUŠINOVÁ Mária - PLZÁK Jakub, CHRENKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Hodně záleží na volbě hrací plochy. Pokud nastoupí domácí na přírodní trávě, tak využijí velké plochy ke svým rychlým kontrům a zvítězí větším rozdílem. Umělka by dostala víc do hry Zbraslav, ale i tak zůstanou 3 body na Praze 6.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů