2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rozjetých celků z Návsí a Hukvald skončil remízou.


Branky


13

V Neděli 21. dubna přivítali na svém trávníku na jaře zatím v laufu hrající fotbalisté Návsí rovněž rozjeté Hukvaldy. Týmy se po vyrovnaném zápase o body podělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili aktivnějí hostující fotbalisté, i přesto se jako první radovali domácí a to v 25. minutě zásluhou Michala Goryla, který prostřelil hotujicího brankáře krásným dloubáčkem. Hukvaldy se však z inkasované branky oklepaly, nejprve v 35. minutě vyrovnal hostující Daniel Tchuř. Když se pak ve 42. minutě Hukvaldy radovaly zásluhou Jiřího Huvary podruhé, šli hosté do kabin s jednogólovým náskokem.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté, z tohoto tlaku nakonec vytěžili v 51. minutě vyrovnávací gol. Ve zbytku utkání jsme se již golu nedočkali, týmy si tak z tohoto zápasu odnesly shodně jeden bod.



Ohlasy k zápasu


SK Návsí
Daniel Byrtus, trenér: Hukvaldy zatím nejlepší soupeř na jaře. Všechny branky byly výstavní a my jeden bod po celém průběhu bereme. Soupeř byl dnes první poločas lepší, na začátku druhého poločasu nějak ještě zůstali v kabině, ovšem poté byli opět lepší. Když se ještě zastavím u jednotlivých golových akcí, tak náš gol na 1:0, míč letěl asi třicet metrů a zapadl za golmana, byl to takový padáček, když soupeř vyrovnal ze standardní akce, to bylo také výstavní, zbylé dva goly byly opět krásné. Kdybych to měl celé shrnout, tak soupeř byl asi lepší, ale my jsme měli také šanci překlopit to na naši stranu a získat tři body.

TJ Sokol Hukvaldy
Petr Žáček, vedoucí družstva: Myslím si, že jsme dnes měli o malinko více ze hry, po vyrovnání domácích ve druhgém poločase jsme měli více příležitostí, v poslední minutě jsme neproměnili vyloženou šanci, Takže to byla asi zasloužená remíza, i když jsme měli více ze hry, tak goly padaly na obou stranách a to po krásných akcích. Soupeř hrál dobře, my jsme věděli, že na jaře ještě neprohráli, takže jsme měli velikou motivaci stát se prvními přemožiteli Návsí v jarní části, bohůžel se to nepovedlo.



Sestavy


SK Návsí
R. Galusik [-] - P. Ludvík [-] , M. Petružálek [-] , G. Bilko [-] , M. Goryl [-] , J. Chahreddine [-] , J. Boščík [-] , M. Laš [-] , T. Priečko [-] , A. Kantor [-] , B. Samuel [-]

TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - L. Smolík [-] , D. Krhut [-] , J. Chamrad [-] , T. Černík [-] - J. Huvar [-] , M. Genčur [-] , D. Tchuř [-] , D. Brojač [-] - T. Ruml [-] - D. Cirner [-]

ŽK: 73. M. Laš - 54. T. Černík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAŠINKA Jan - POKLUDA Aleš, KREŽELOK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Petr Bujňák, trenér FK Nošovice - Lhoty
Tip experta: výhra domácích

Návsí doma neprohrávají a Hukvaldy toho proti nám moc nepředvedly.