Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj ve Slezsku doma přesvědčivě zvítězil


12

V sobotu jsme mohli vidět utkání mezi Hájem ve Slezsku a Dolními Datyněmi. Zápas nabídl několik zvratů a 7 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek pro domácí

Gólovou nadílku nabídl v sobotu zápas mezi Hájem ve Slezsku a Dolními Datyněmi. Už v 16. minutě po výborně zahrané standartní situaci otevřel skóre Martin Krejčí. O necelých 10 minut později navýšil vedení po odpískaném pokutovém kopu Konvička. Domácí tak šli do šaten s pohodlným vedením 2:0.

Přestřelka v druhém poločase

Hosté měli do druhé půle výborný vstup. Už v 46. minutě po dlouhém křížném pasu zakončoval na přední tyč Střížík. Stejný hráč přinesl svému týmu za 10 minut vyrovnání. V 62. minutě vyloučil hlavní rozhodčí hostujícího Stebela za řeči a Datyně čekal velice težký zbytek zápasu. O 2 minuty později se po standartní situaci dostal míč na zadní tyč k Lampovi, který nezahálel a dostal domácí opět do vedení. V 70. minutě se po rychlém útoku zakončoval Strakoš a Háj se opět dostal do dvoubrankového náskoku. V 88. minutě po diskutabilní situaci, týkající se malé domů, upravil z protiútoku Urbančík na konečných 5:2. Háj doma uhájil 3 body a v příštím kole zajíždí do Stonavy. Datyně příští zápas čeká náročný zápas s Pustou Polomí.



Ohlasy k zápasu



TJ Havířov - Dolní Datyně
Trenér Blejchař: První poločas byl z naší strany nepovedený a soupeř nás přehrál. Začátek druhé půle se nám povedl, ale popravil nás rozhodčí. Vyloučení dle mého názoru bylo nesmyslné a v desíti lidech jsme neměli šanci.



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
L. Godula [-] - M. Strakoš [-] (84. V. Šimeček [-] ) , J. Blažej [-] , K. Jančík [-] (84. J. Juchelka [-] ) , D. Ivan [-] (67. J. Jelen [-] ) , Z. Eršil [-] (60. J. Lampa [-] ) , J. Kocur [-] , M. Krejčí [-] , M. Michna [-] , A. Blažej [-] (60. O. Urbančik [-] ) , P. Konvička [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
T. Chelmecký [-] - V. Kudláček [-] , T. Kodenko [-] , M. Střižík [-] (73. D. Polášek [-] ) , T. Zbavitel [-] , L. Stebel [-] , K. Rozsíval [-] , J. Piskoř [-] , M. Cileček [-] , J. Cenek [-] (85. V. Bortel [-] ) , V. Dudek [-] (46. J. Ndanusa [-] )

ŽK: 42. D. Ivan , 66. J. Blažej - 25. L. Stebel , 59. J. Ndanusa , 62. T. Kodenko , 64. J. Cenek , 75. K. Rozsíval . ČK: 62. L. Stebel .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - MACRINEANU Jiří, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Háj minule padl v Orlové, a Datyně dostala doma výprask od Kravař. Myslím si, že rozhodne domácí pažit, za mě výhra Háje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích