1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj vyloupil Oldřišov


Branky


11

V neděli se odehrálo bojovné utkání v Oldřišově mezi týmy, které mají úplně opačné starosti. Háj ve Slezsku útočí na TOP 5 v soutěži a Oldřišov se po výhře Dolního Benešova propadl na poslední příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek zápasu pro Háj ve Slezsku

Do první větší šance se dostal Háj, kdy Juchelka běžel na golmana ale jeho přízemní střela šla těsně vedle brankové kostrukce. Ve 14. minutě otevřeli hosté skóre, když Michna vracel centrem míč do velkého vápna, Jelen hlavou sklepnul na Strakoše a ten z prvního doteku přesně zakončil. Ve 37. minutě se mohli radovat podruhé, potom co rohovém kopu Strakoše na zadní tyči hlavou zvýšil Adam Blažej. 

Na obou stranách po jedné brance

Ve 48. minutě po dlouhém nákopu z obranné poloviny vyhrál osobní souboj Juchelka a svůj druhý nájezd v utkání už proměnil. Domácí pak měli několik náznaků šancí, ale ani jeden centr do vápna nedokazal najit spoluhráče. Z dálky pak vyzkoušel pozornost brankáře Janík, ale jeho střela šla pár metrů nad. V 65. minutě se podařilo domácím přece jenom snížit, když si při rychlé akci narazil Latoň s Uvírou a právě první zmiňovaný tuto šanci dotáhl do úspěšného konce. V 73. minutě měl slušnou příležitost hostující Jančík, ale svůj tym podržel golman Rychlý. Na druhé straně se hned o minutu později prudkou střelou předvedl Píšala, ale jeho pokus byl vyražen na roh. V nastavení ještě mohl přidat jednu branku Lampa, ale jeho střela mířila mimo tři tyče. Utkání skončilo výsledkem 1:3 a Háj ve Slezsku si připsal už čtvrtý zápas bez porážky.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
R. Rychlý [-] - R. Kurka [-] (46. P. Uvíra [-] ) , D. Bořucký [-] (83. V. Drabčík [-] ) , J. Janík [-] (83. M. Schwacha [-] ) , P. Hartmann [-] (60. D. Hartoš [-] ) , M. Rubý [-] , T. Manderla [-] (46. K. Vitoul [-] ) , S. Latoň [-] , M. Píšala [-] , F. Rother [-] , D. Klinger [-]

TJ Háj ve Slezsku
A. Nemček [-] - A. Blažej [-] , J. Šarközy [-] (60. O. Urbančik [-] ) , V. Šimeček [-] , J. Juchelka [-] (60. K. Jančík [-] ) , M. Krejčí [-] (83. D. Ivan [-] ) , J. Jelen [-] (83. J. Lampa [-] ) , M. Strakoš [-] , J. Blažej [-] , J. Kocur [-] (87. D. Dvořáček [-] ) , M. Michna [-]

ŽK: 41. M. Rubý , 45. T. Manderla , 49. K. Vitoul , 54. J. Janík , 63. M. Píšala , 65. D. Bořucký - 26. J. Jelen , 60. A. Blažej , 64. M. Michna .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: REVAJ Jakub - NOVÁK Dominik, LOJEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Kolbasa

Expert: Vítězslav Knapp
Tip experta: výhra hostů

Háj bude chtít navázat na předchozí výhru a potvrdí roli favorita. Neinkasuje a přiblíží se top 5.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích