Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krnov rozhodl ve druhém poločase


16

Krnov sice brzy vedl o dva góly, ale Hoštice do přestávky stačily vyrovnat. Ve druhé části ale domácí třemi góly převážili zápas na svou stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Krnov ve svém prvním jarním domácím zápase přivítal na své umělce mužstvo z Malých Hoštic. Hosté se hned ve druhé minutě objevili v šanci, když Wittek nabil Stříbnému a ten zacinkal na domácí tyčku. Ve čtvrté minutě prostrčil Sklenařím míč na Majzlíka, který umístil míč prakticky do prázdné branky a poslal Krnov do vedení – 1:0. Za tři minuty šel z půlky hřiště Sklenařík, který si obešel obránce a zpoza šestnáctky nechytatelně dal míč do branky – 2:0. Hoštice korigovaly za minutu, když po nahrávce Stříbného vystřelil balon podél brankáře Tabacha Wittek – 2:1. Domácí pak začali hrát ustrašeně, a aktivnější byli hosté. Ve 25. minutě střílený centr Falhara skončil za bránou. Po půlhodině hry přímý kop Schromma poslal hlavou nad bránu Stříbný. Hošticím se podařilo vyrovnat šest minut před přestávkou, když Wittek potáhl míč po levé straně a nezištně nahrál Falharovi, který se nemýlil – 2:2.

Krnov rozhodl třemi góly

Ve druhém poločase převzal aktivitu Krnov a bezzubé hosty prakticky do ničeho nepustil a navíc jako bonus třemi góly rozhodl zápas ve svůj prospěch. Deset minut po pauze po centru Říhy vrátil hlavou domácím vedení Sklenařík – 3:2. Čtvrthodinu před koncem zápasu  po dlouhém nákopu hlavičkoval Sklenařík podél branky a Groda jen stačil nastavit nohu a usměrnit míč do sítě – 4:2. V poslední minutě se pak ve skrumáži v pokutovém území nejlépe zorientoval Groda a zpečetil výsledek utkání – 5:2.

 

Krnov v příštím kole jede do Jindřichova. Malé Hoštice budou doma hostit Lichnov.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Jan Holouš (manažer mládeže): Začátek byl divoký, když už v 8. minutě to bylo 2:1, navíc soupeř trefil ještě tyčku. Poté už byl první poločas takový ustrašený z naší strany, a před poločasem jsme po chybě naší obrany inkasovali na 2:2. Ve druhém poločase jsme už soupeře k ničemu nepustili a třemi góly jsme rozhodli ve svůj prospěch.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Po bezzubém výkonu ve druhém poločase jsme si nezasloužili odvést ani jeden bod. Gratulujeme soupeři ke třem bodům.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
M. Tabach [-] - J. Garba [-] , M. Burian [-] , J. Šimčík [-] , J. Majzlík [-] (84. J. Toška [-] ) , L. Zavadil [-] - P. Strážnický [-] , T. Kolbasa [-] (61. O. Kubík [-] ) , J. Rolný [-] (46. A. Říha [-] ) - M. Sklenařík [-] (85. T. Korchan [-] ) , K. Koštialik [-] (49. J. Groda [-] ) -

TJ Slavia Malé Hoštice
V. Sýkora [-] - P. Stříbrný [-] , T. Wittek [-] , J. Chřibek [-] , D. Watzlavik [-] , M. Adamčík [-] (77. K. Kravar [-] ) , D. Pospěch [-] , A. Celta [-] , M. Falhar [-] (56. R. Suchánek [-] ) , J. Droppa [-] , D. Schrom [-] (87. M. Unruh [-] )

Hráči zápasu: M. Sklenařík - P. Stříbrný .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - PORUBEK Václav, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Schneider
Tip experta: výhra domácích

Na Krnovsku se hraje vždy obtížně. Malé Hoštice určitě nedají svou kůži lacině, ale venku podlehnou. Bude to o gól.

Tip: výhra hostů