M. Miler 24. (p.)
1:2p.
(1:1)
17. J. Kořínek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 11:30

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V penaltovém zápase získali o bod více Kratonohy


Branky


24. M. Miler (p.) - 17. J. Kořínek (p.)
0

Jičín proti Kratonohám vyrukoval s pevným obranným blokem, který nedal soupeři ani metr prostoru zadarmo. Přihlížející diváci nakonec gól ze hry neviděli. Při remíze 1:1 padly oba góly po pokutových kopech, v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté, kteří tak prošli podzimní částí sezony bez jediné prohry. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín nenechal soupeře rozběhnout

Favorizované Kratonohy neměly na hřišti Jičína lehkou práci. Domácí se od úvodu soustřeďovali především na pevnou obrannou hru, které se místy účastnilo až devět hráčů Jičína. Kratonohy se tak jen se velkými obtížemi probíjely přes přehuštěný střed hřiště. Jednou z cest, jak ohrozit jičínskou branku, proto byly standardní situace.

V 17. minutě byl v jičínském vápně sražen Marek Kulič a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Jiří Kořínek, který svým dvacátým devátým gólem v sezoně poslal Kratonohy do vedení. Za nepříznivého stavu Jičín nijak znatelně svoji hru neotevřel a Kratonohám se nadále nedařilo dostat do vyložených gólových šancí před brankářem Michalem Pušem. O pár minut později se faulu ve vápně dopustili hosté, a výhodu pokutového kopu tak dostal i Jičín. K penaltě se postavil Michal Miler, který razantně propálil brankáře hostů Josefa Mačího.

 

Jičínu se dařilo vytlačovat kombinaci Kratonoh daleko od vlastního pokutového území, a do rozehrávky se proto zapojoval i brankář hostů. V prvním poločase se tak domácím povedlo udržet ostrostřelce Kratonoh na distanc. První poločas tak skončil remízou 1:1.

Těžko překonatelná obranná hráz Jičína

Na začátku druhého poločasu rozehrávaly Kratonohy několik standardek. V 54. minutě protáhl jičínského gólmana Jiří Kořínek, ale Michal Puš byl u své tyčky včas a Kořínkovu střelu vyrazil. Jičín se na okamžik radoval v 63. minutě, kdy se hlavička domácích odrazila od tyče za záda Mačího, radost Jičínu překazil až pomezní rozhodčí a jeho nekompromisní praporek.

 

Od Kratonoh se jako od favorita očekávala větší iniciativa při tvorbě hry. Tuto disciplínu však dokázali domácí svému soupeři pořádně ztížit a sami se mohli opírat o jednoduché přechody do útoku. Jičín mohl rozhodnout v 90. minutě. Domácí se dostali za obranu Kratonoh, ve stoprocentní šanci ale jičínský střelec minul branku. Zápas tak skončil remízou 1:1 a rozhodnout měly penalty. 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté. Brankář Josef Mačí pečlivě kontroloval postavení jičínských balonů na penaltovém puntíku a nakonec dvěma tygřími skoky chytil dvě penalty domácích. V dresu Kratonoh se žádný střelec nemýlil, a hosté si tak po penaltové výhře 2:4 odnesli ze zápasu bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


Domácí byli dobře připraveni, defenzivní taktika s nakopávanými míči jim na menším umělém hřišti vycházela. My jsme se přes domácí obranu jen těžko prosazovali. Nebýt zbrklosti domácího útočníka v 90. minutě, mohli jsme utkání i prohrát. To se ale nestalo, a tak jsme si udrželi podzimní neporazitelnost. Všem klukům bych chtěl za výkony v podzimní části poděkovat.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Řeháček [-] , L. Haken [-] , T. Veg [-] , F. Materna [-] - M. Vacek [-] (73. P. Mikolášek [-] ) , M. Miler [-] , T. Haken [-] (46. J. Drusan [-] ) , J. Ulvr [-] , M. Kocourek [-] - O. Chramovský [-]

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - J. Kořínek [-] , R. Mládek [-] (79. M. Nun [-] ) , D. Jošt [-] , D. Franc [-] , M. Kulič [-] , Z. Semelka [-] , M. Vejr [-] (46. T. Jiroutek [-] ) , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-]

ŽK: 55. M. Miler - 63. R. Mládek .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vítek Pavel - ČEJCHAN Ondřej, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.