2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina zvládla zápas s Kostelcem


Branky


0

Cidlina hraje poslední zápasy ve velké formě a může se opřít i o kvalitní hru v obraně. Svoji aktuální pohodu přenesli fotbalisté Cidliny i do zápasu s nebezpečným Kostelcem, který porazili 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Cidlina se ujala vedení

V úvodu zápasu diktovala hru i tempo zápasu Cidlina. Domácí fotbalisté byli rychlejší při práci s míčem, a proto v prvních minutách nebezpečně kroužili kolem pokutového území Kostelce. Hosté byli na začátku zápasu nervózní, jejich rozehrávka na vlastní polovině byla krkolomná a místy nepřesná a přihrávky na útočné hráče povětšinou sbírali domácí obránci.

Svoji aktivitu domácí zúročili v 23. minutě. Marek Koštíř na levé straně vápna obešel kosteleckého obránce a poslal přihrávku Tomáši Vaňkovi. Domácí útočník se z bezprostřední blízkosti před brankářem Tomášem Matouškem nemýlil a poslal Cidlinu do vedení. Po akcích z levé strany k několika střeleckým pokusům dostal domácí Jan Věchet, jeho zakončení ale mířilo pouze do kosteleckého gólmana.

 

Hostům se kombinačně tolik nevedlo, a proto se snažili o zakončení z větší vzdálenosti. Jejich střely ale postrádaly přesnost, a proto domácímu brankáři Davidu Průchovi příliš starostí nenadělaly. První poločas tak skončil vedením domácích 1:0. 

Domácí navýšili vedení, které už nepustili

Domácím se podařil vstup do druhého poločasu a hned v 50. minutě vstřelil druhý gól Cidliny Marek Koštíř. Domácí záložník se kličkou na hranici vápna zbavil bránících hráčů Kostelce a pohotovou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Hosté se nechtěli vzdávat a snažili se hrát útočněji. To otevíralo volné prostory pro útočníky domácích. Do jedné takové šance se dostal cidlinský Jiří Dítě, který postupoval proti kostelecké brance, na brankáře hostů ale nevyzrál. Kostelečtí se vzepjali ještě v závěru zápasu, kdy se jim podařilo nebezpečně zahrozit před domácí brankou. Gólman Průcha ale s jistotou držel čisté konto i dvougólový náskok Cidliny. Domácí tak dovedli zápas do vítězného konce a vybojovali další tři body. 



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - P. Mokošín [-] , L. Pavlata [-] , M. Vincour [-] , M. Široký [-] - M. Koštíř [-] (82. M. Holec [-] ) , J. Věchet [-] , P. Mejstřík [-] , P. Obermajer [-] (58. J. Dítě [-] ) , M. Blažej [-] - T. Vaněk [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] , J. Mlynář [-] (60. J. Šrámek [-] ) - V. Bartoš [-] (78. L. Plocek [-] ) , M. Cvejn [-] , P. Klapal [-] , F. Kadavý [-] - J. Švandrlík [-] , D. Krupka [-]

ŽK: 70. J. Věchet - 35. P. Klapal , 61. V. Bartoš , 70. K. Kaplan , 77. F. Kadavý .
Místo: N. Bydžov, tráva. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Beránek David - GEREG Tomáš, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.