1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy díky brankám ve druhém poločase porazily Trutnov


Branky


87. O. Šulitka - 45. J. Fidra , 49. J. Kořínek , 55. M. Kulič , 65. M. Kulič , 90. M. Kulič (p.)
0

Kratonohy hrají ve výborné formě a sedmé kolo jim do cesty postavilo poslední tým tabulky – Trutnovskou rezervu, která v této sezoně ještě nezískala ani bod. Kratonohy vyhrály 1:5, na vítězství se přesto hlavně v prvním poločase nadřely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalý první poločas s gólem v závěru

Vstup do zápasu byl z obou stran poměrně vlažný. Kratonohy se více držely na balonu, nedařilo se jim ale zrychlením hry nějak překvapit trutnovský obranný blok. Domácí fotbalisté Trutnova se snažili využít ospalé a místy nepřesné hry Kratonoh. Trutnovští se několikrát dostali k útoku po křídlech, jejich akce ale povětšinou končily ještě před tím, než domácí stačili výrazněji ohrozit brankáře Josefa Mačího. Do dobré příležitosti se domácí přesto dostali v 26. minutě. Patrik Doubic poslal přízemní centr do pokutového území, jeho spoluhráč ale z voleje mířil jen těsně vedle pravé tyče.

 

Hráči Kratonoh se dlouho potýkali s těsným obsazováním domácích. Gólové vysvobození přišlo až v úplném závěru prvního poločasu. Ve 45. minutě hosté přenesli hru na levou stranu hřiště, kde se míče ujal Jan Fidra. Ten si potáhl míč do středu hřiště a na hranici pokutového území napřáhl ke střele. Jeho pokus zapadl k levé tyči branky Jana Švejdara, a Kratonohy se tak v pravou chvíli dostaly do vedení.

Kratonohy čtyřmi góly a hattrickem Kuliče rozhodly

Branka do šatny měla svůj typický účinek – domácí znervózněli a hosté se nabudili k lepšímu výkonu. Úvod druhého poločasu zastihl Kratonohy v lepší formě než minuty v první půli. Ve 49. minutě rozehrál Marek Kulič balon na levou stranu, odkud přišel rychlý centr do pokutového území. Tam čekal Jiří Kořínek, který razantně doklepl balon do trutnovské sítě.

Netrvalo dlouho a Kratonohy přidaly další branku. Hosté se opět prosadili po akce vedení po levé straně hřiště. Centr do vápna dokázala obrana Trutnova odvrátit, balon se ale odrazil na hranici pokutového území, kde číhal Marek Kulič a tvrdou ranou nedal Švejdarovi šanci.

Kratonohy získávaly více půdy pod nohama, naopak domácím se nedařilo a jejich náznaky protiútoků končily už na půlicí čáře. V 65. minutě vyzval Jan Fidra lobem Marka Kuliče, který se dostal do vápna Trutnova a rovněž lobem překonal domácího brankáře počtvrté.

Fotbalisté Kratonoh měli jasně navrch a domácí se do hry příliš nedostávali. Čestný úspěch Trutnovští přece jen zaznamenali.     V 88. minutě domácí zachytili rozehrávku Kratonoh a přešli k rychlému brejku. Dva hráči Trutnova se řítili proti brankáři Mačímu. Celou akci završil střelou do horního rohu prázdné branky Ondřej Šulitka.

 

Poslední slovo si ale fotbalisté Kratonoh vzít nenechali. V 90. minutě si Kratonohy řekly o faul ve vápně Trutnova a nařízenou penaltu proměnil Marek Kulič, který tak završil hattrick a stanovil konečné skóre 1:5.              



Ohlasy k zápasu



FK Kratonohy
Martin Nun - trenér mužstva TJ Sokol Kratonohy: V prvním poločase jsme ještě byli v autobuse, první z něj vystoupil ve 45. minutě Fidra, který z hranice vápna prostřelil domácího gólmana. Do druhého poločasu jsme stačili všichni vystoupit a zbytek utkání kvalitně dohrát. Domácí jsme předčili ve všech směrech. Pozitivum na tomto utkání je hattrick Marka Kuliče, který bude mít dohru v kabině sršňů.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] (55. J. Votoček [-] ) - T. Navrátil [-] , J. Turner [-] , O. Tobiaš [-] , V. Kozák [-] - J. Jaroš [-] (52. D. Rejl [-] ) , P. Doubic [-] (69. R. Wimmer [-] ) , D. Duch [-] (55. M. Přívratský [-] ) , T. Groer [-] , J. Švorc [-] (74. O. Hodbod [-] ) - O. Šulitka [-]

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - R. Mládek [-] , J. Kořínek [-] , M. Kulič [-] , J. Fidra [-] (85. M. Nun [-] ) , D. Franc [-] , M. Jilemnický [-] , Z. Semelka [-] , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-]

ŽK: 60. J. Turner , 80. V. Kozák .
Místo: Trutnov, tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Martínek Miroslav - JEŽEK Václav, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.